Politika

Zarubica: Porodično okupljanje Demokrata sa primorja na Žabljaku

Konačno su, nakon tolikih turističkih šetnji po žabljačkim selima, Demokrate nekako uspjele da skrpe ljude za konvenciju na Žabljaku na kojoj su saopštili da su formirali opštinski odbor od 21 člana, kaže se u saopštenju Milorada Zarubice, predsjednika Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Žabljak.
Zarubica: Porodično okupljanje Demokrata sa primorja na Žabljaku
Portal AnalitikaIzvor

- Hvale se sa “prepunom” salom koju su napunili zbrinutom rodbinom sa primorja i treba im čestitati na smjelosti da javno objave fotografije na kojima se teško mogu prepoznati građani Žabljaka. Jučerašnji skup Demokrata na Žabljaku nije ni bio konvencija, već porodično, bratstveničko i kumovsko okupljanje uhljebljenih kadrova po lokalnim upravama u Budvi, Kotoru I Herceg Novom, da se malo sklone od paklenih vrućina I ogromnih gužvi u špicu turističke sezone.

S obzirom na to da je svaki mjesni odbor DPS-a na Žabljaku brojniji od na brzinu sklepanog opštinskog odbora Demokrata, najbolje bi bilo da se odmah ujedine sa ostatkom opozicije, jer sve što su učinili je promjena košulja i kravata i skidanje kokarde sa kapa. Gotovo svi članovi OO Demokrata Žabljak su dojučerašnji članovi DF-a i SNP-a, ali ni to ne čudi, jer je i sam Bečić ponikao od njih. Da je riječ o partiji za zbrinjavanje rodbine i svojih kadrova, najbolje svjedoči profesionalna biografija novoizabranog predsjednika Demokrata na Žabljaku, koji je kao „mlad, nov i pošten“ već tri puta uspio da dobije otpremninu i da se ponovo zaposli u državnom preduzeću. A kada govore o poštenju, Demokrate bi prvo morale da saopšte ko finansira višesedmične škole u prirodi po durmitorskom kraju za njihove maloljetne aktiviste i familije sa primorja.

Demokrate, Bečić i svi njihovi uhljebljeni kadrovi uvijek su na Žabljak dobrodošli kao turisti, ali vlast nikad ne mogu osvojiti. Previše su prozirni da bi im gordi Durmitorci povjerovali - zaključio je Zarubica.

Portal Analitika