Muzika

AFTER BEACH PARTIES: Edi Ramič i Who See nastupaju ovog vikenda

After beach parties program u crnogorskim gradovima ne prestaje. U subotu, 5. avgusta kajt surf stanica ‘’D’Olcinium’’ (Velika plaza Ulcinj) ugostiće popularnog DJ-a Edija Ramiča dok će dan kasnije u nedjelju, 6. avgusta sutomorski ‘’Cuba libre’’ ugostiti poznati hip hop tandem ‘’Who See’’.
AFTER BEACH PARTIES: Edi Ramič i Who See nastupaju ovog vikenda
Portal AnalitikaIzvor

Zagrebački DJ i producent Edi Ramič (Eddy Ramich) sa bogatim muzičkim obrazovanjem, dao je značajan doprinos razvijanju međunarodne i regionalne DJ scene, što ga čini jednom od ključnih figura u centralnoj, istočnoj i južnoevropskoj dance sceni.

Karijeru je započeo još devedesetih, kao jedini predstavnik sa hrvatske scene koji je promovisao kombinaciju house muzike i džeza. Važi za jednog od umjetnika koji insistira na svježini zvuka, istraživača novih muzičkih pravaca. Jedan je od osnivača muzičkog radija „808“, pa se bavi i autorstvom i vođenjem muzičkih emisija. Nastupao je sa najznačajnim imenima kao što su Gilles Peterson, 4Hero, Carl Craig, IG Culture, Theo Parrish i Martyn. Jedan je od stalne postavke crnogorskog festivala ‘’Southern soul’’.

Njegov nastup u subotu na ‘’D’Olcinijumu’’ počinje poslije 16h. Uz Ramiča, istog dana će na istom mjestu publiku zabavljati i crnogorski DJ Millok, koji je ovogodišnji resident na kajt surf stanici ‘’D’Olcinijum’’

Kotorska Who See klapa koju čine Mario Đorđević Noyz i Deajn Dedović Deeduh, nedavno su objavili novi studijski album ‘’Pamidore’’ koji će ujedno i promovisati u nedjelju u okviru ‘’After beach parties’’ programa. Njihovi hitovi vrte se na svim regionalnim radio i TV stanicama a nedavno su održali i tradicionalni nastup na ‘’Sea Dance’’ festivalu.

Ulaz za sve programske sadržaje u okviru ‘’After Beach parties’’ koncepta je besplatan.

‘’After beach parties’’ su ove godine podržali brendovi Tuborg, Crnogorski Teleko, Cedevita i Cockta.

Portal Analitika