Region

Mladi frizer otišao na pecanje, par sati kasnije pronašli ga mrtvog

Tijelo mladog frizera Stefana Mihajlovića (26) pronađeno je juče u Južnoj Moravi, u selu Sušica. Ova tragedija ponovo je zavila u crno selo Sušica u kom se prije nekoliko dana desilo i ubistvo u kom je nestao još jedan mladi život.
Mladi frizer otišao na pecanje, par sati kasnije pronašli ga mrtvog
Portal AnalitikaIzvor

Tijelo Stefana Mihajlovića pronađeno je u rijeci, i kako je "Blic" pisao juče, na njemu nije bilo tragova nasilja. Tačan uzrok smrti biće poznat nakon autopsije, ali pretpostavlja se da je mladiću pozliko dok je u ranu zoru pecao.

- Stefan je bio strastveni pecaroš, zato je najvjerovatnije i bio na obali rijeke kod sela Stevanac, u čijem je ataru pronađeno beživotno tijelo. U vodu je najvjerovatnije upao kada mu je pozlilo - pričaju stanovnici ovog sela.

Kako se nezvanično saznaje, ispituje se da li je Mihajlović doživeo epi napad il mu je pozlilo iz nekog drugog razloga.

Mihajlović je bio talentovani mladi frizer i vlasnik salona "Stefan stajling" koji se nalazi u Kruševcu. Vrata salona sada su zaključana, jer je Stefan u njemu radio sam.

Pokojni mladić zimus je nizao uspjehe na Otvorenom šampionatu frizera u Beogradu i bio je pobednik u kategoriji muške frizure za venčanje i drugi u kategoriji muške frizure za svadbeni dan.

Komšije dodaju da su jako potresene smrću ovog mladića koji se nedavno oženio i dobio ćerkicu.

- Prekjuče nam je pričao kako je srećan što se skućio sa Duškom i ima predivnu ćerkicu, a sada ga nema - komentarišu komšije.

Stefan će biti sahranjen u četvrtak na groblju u Sušici.

Ovo je nova nesreća za podjastrebačko selo Sušica. U subotu uveče u samom centru Sušice Čedomir Smiljković (71) hicem iz lovačke puške ubio Ivana Mijajlovića (38) jer je sumnjao da je on ljubavnik njegove unuke.

Blic.rs

Portal Analitika