Društvo

Donirajte jedan euro za pomoć napuštenim životinjama

NVO Prijatelji životinja Podgorica poziva sve humane građane da svojom donacijom u iznosu od jednog eura pomognu napuštenim i bespomoćnim životinjama.
Donirajte jedan euro za pomoć napuštenim životinjama
Portal AnalitikaIzvor

-Naša organizacija se već neko vrijeme bori sa dugovanjima koja imamo prema veterinarskim ambulantama, privatnim pansionima i prodavnicama hrane za životinje. Zbog tih dugovanja mi nismo u mogućnosti da pomažemo životinjama, bez obzira što nije riječ o nekoj velikoj sumi novca. Na žalost mi svakodnevno dobijamo pozive da pomognemo životinjama čiji je život ugrožen, ali zbog pomenutih dugovanja, nama su ruke vezane. Zbog toga smo odlučili da se obratimo humanim građanima za pomoć. Mislimo da 1€ nije velika suma novca i da to svako od nas može da odvoji. Međutim upravo ta skromna donacija može spasiti život nekoj bespomoćnoj životinji. Zato vas srdačno molimo da pomognete, a mi garantujemo da ćemo sredstva od donacija  usmjeriti tamo gdje su najpotrebnija, kao što smo i do sada radili- saopšteno je iz ove podgoričke NVO.

Kako su poručili, donacijom će biti spašen  život nekom bespomoćnom biću, koje nije sposobno da brine o sebi, a koje je zbog ljudske nebrige završilo na ulici.

Donacije se mogu uplatiti na njihov žiro račun: 535-16574-21 kod Prve banke CG.

napustenezivotinjedonacija
Portal Analitika