Politika

URA DPS-u: Naša budućnost je slobodno Cetinje, a vaša prugaste uniforme

Dok Vam pola članova Glavnog odbora partije žuli krtolu u odajama spuškog zatvora, a druga polovina kleči i moli za praštanje zločina i izbjegavanje zaslužene kazne, vi sebi dajete za pravo da komentarišete moralne i profesionalne kvalitete naših članova, čije poštenje i kredibilitet su svima poznati, a koji će mirno spavati i dok Vas budu “kupile” specijalne jedinice policije. Baš kao što su besplatan transport sa lisicama obezbijedili i budvanskoj DPS-kriminalnoj organizaciji, u koju ste se godinama kleli, odgovorio je predstavnik cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA Petar Martinović.
URA DPS-u: Naša budućnost je slobodno Cetinje, a vaša prugaste uniforme
Portal AnalitikaIzvor

“Vaše ekonomsko znanje je mutljavina, a praksa kleptokratija. Program ste strašno realizovali u Budvi koju ste ojadili za stotine miliona eura, iako svi znamo da ništa drugačije nećete proći ni na Cetinju, čim se otvore i tužilaštvu predstave dugo skrivani papiri svih štetnih poslova koje ste sklapali. Od prvog dana je rast vašeg džepa i privatne imovine bio proporcionalan siromašenju Cetinja i građana, šta Vas ni danas ne sprečava da našim novcem plaćate ručkove po 308 eura ili telefonske račune po 682 eura, dok građane vrijeđate praznom i licemjernom demagogijom”, ukazao je Martinović.

Martinović podsjeća da je često i besmisleno odgovarati na saopštenja cetinjskog DPS-a, ali i da “glupost ne boli one koji je stvaraju, već građane kojima su upućene”, zbog čega URA mora braniti zdrav razum.

“Kako neko ko je sa Cetinja protjerao četvrtinu stanovništva - može pričati o ljubavi prema gradu ili se predstavljati kao njegov zaštitnik? U našem gradu je, prije vlasti DPS-a, živjelo čak 20.307 građana, koji su protjerani pljačkaškom ekonomskom politikom, uništavanjem cetinjske privrede, obrazovanja i zdravstva, degradiranjem kulture i obesmišljavanjem elementarnih životnih uslova. Dok su cetinjske škole koje su upisivale i po 350 đaka prvaka danas polu-prazne, dugove ste nagomilali do preko 20 miliona eura, dok svega 3.420 ljudi ima posao. Zbog svega toga, ne sjekirajte se vi za naš broj glasova, nego učite krivično pravo i spremajte odbrane, jer nas čeka slobodno Cetinje, a određene prugaste uniforme”, podsjetio je Martinović.

Martinović ističe da se sva hrabrost “junaka iz DPS-a vidi u tome što nijedno saopštenje ne smiju potpisati”, ali i da ih razumije jer za to “nije lako pronaći dobrovoljca, zbog toga što su mnogi koji su ih ranije potpisivali - ubrzo završili iza rešetaka”.

Portal Analitika