Muzika

DJ Klaudio Riči oduševljen Crnom Gorom: Vratiću se čim prije!

Talentovani DJ Klaudio Riči (Claudio Ricci) nastupio je u petak na plaži ''Almara'' u okrivu redovnog programa osmog festivala ''After Beach Parties''. Šarmatni DJ i producent koji je porijeklom iz Čilea, trenutno živi i radi na relaciji Austrija – Ibica.
DJ Klaudio Riči oduševljen Crnom Gorom: Vratiću se čim prije!
Portal AnalitikaIzvor

''Našao sam svoj stil, muzički izraz i životni put. Meni i mojoj porodici nije bilo lako da ostavimo sve iza sebe i napustimo našu matičnu zemlju i dođemo u Evropu. Trebalo je puno odricanja i snage da bih danas konačno mogao da kažem – uspio sam. Da nisam bio istrajan u svojim idejama i željama nikad ne bih vidio zemlju kao što je Crna Gora'', izjavio je Riči nakon seta koji je održao na Oblatnom.

Riči je jedan od rijetkih gostiju After Beach Parties koji je našao vrijeme da osim nastupa uživa i u ljepotama Crne Gore.

''Kada sam dobio pozivo od organizatora, znao sam da moram makar 1 dan da posvetim uživanju o ovoj zemlji. Ovakvi projekti se vrlo brzo pročuju na party lokacijama i važe za egzotične destinacije. Vidio sam da je Sendi Rivera nastupao na drugoj predivnoj plaži, nadam se da ću i ja imati priliku da uskoro nastupim tamo. Vratiću se čim prije, pa čak i da me ne pozovu (smijeh)'', naglasio je muzičar i producent koji pored radijskih emisija, samostalnih izdavačkih djelatnosti aktivno radi na repertoaru kako bi svaki njegov set koji održava širom Evrope bio drugačiji.

''Naravno da u poslu kao i svaki DJ pratim trendove, osluškujem hitove i planiram set liste prema tome šta je aktuelno. Isto tako trudim se da ne budem šablonski DJ kojeg ćete u utorak čuti na jednom mjestu, u četvrtak na drugom sa istim repertoarom. Makar moj posao dozvoljava mnoštvo različitosti u muzičkom izrazu'', dodao je Riči.

Nakon nastupa u Crnoj Gori, vratio se na Ibicu gdje ga očekuju nove produkcije, radio emisije, nove ploče ali i gust raspored nastupa.

''Živim život punim plućima, ljeto je vrijeme kada dajem sve od sebe za muziku i tada sam najakativniji na Ibici. Kasnije ću se malo povući u Austriju da završim započete remikse koje želim da podijelim sa publikom. Već sledeći put kada dođem u Crnu Gori imaćete priliku da čujete novog mene'', zaključio je Riči.

Festival After Beach Parties po osmi put organizuje Montenegro Event Agencija u svim primorskim opštinama do 15. avgusta. Projekat su ove godine poržali Tuborg, Crnogorski Telekom, Cockta i Cedevita.

Portal Analitika