Crna hronika

Istraga o ubistvu Mitrovića: Policije iz regiona dobile fotografije osumnjičenog

Crnogorska policija poslala je fotografije muškarca za kojeg se sumnja da je 18. jula ubio Igora Mitrovića (39) iz Bara, naočigled supruge i dvoje maloljetne djece, kolegama iz okruženja, kako bi utvrdila identitet osumnjičenog.
Istraga o ubistvu Mitrovića: Policije iz regiona dobile fotografije osumnjičenog
Portal AnalitikaIzvor

Prema saznanjima Pobjede, fotografije skinute sa nadzornih kamera već su dospjele u policijske stanice drugih država, gdje će se obaviti provjere o identitetu muškarca okrivljenog za ubistvo.

Istraga

Na Mitrovića je pucano na magistralnom putu Bar – Sutomore u rejonu Zelenog pojasa, između Šušanja i Črvanja, kada je zaustavio automobil kako bi njegova supruga izbacila smeće u obližnji kontejner.

Tada mu je prišao ubica prerušen u prosjaka, sa slamenim šeširom na glavi i u njega ispalio nekoliko metaka. Pištolj je uperio ka Mitrovićevoj supruzi koja je krenula prema autu, ali nije povukao obarač, već se odvezao biciklom.

Tokom istrage saslušana je Mitrovićeva supruga, koja je kazala da je ubicu gledala i ranije u blizini njihove porodične kuće.

Okolne sigurnosne kamere zabilježile su osumnjičenog. Na fotografiji koja je dostavljena medijima vidi se muškarac na biciklu, star između 45 i 55 godina, prosijed, u sivoj majici i kratkim pantalonama.

Dalja policijsko – tužilačka istraga pokazala je da je upravo ta nepoznata muška osoba, deset dana prije likvidacije, skoro svakodnevno obilazila, osmatrala teren i prikupljala podatke o kretanju žrtve.

Osim supruge, i Mitrovićev komšija potvrdio je da je mušku osobu sa slamenim šeširom u nekoliko navrata gledao u kraju gdje živi.

(Opširnije u današnjoj Pobjedi)

Portal Analitika