Politika

DPS Cetinje odgovara URI: Vi ste strankoid

Demokratska partija socijalista reagovala je na saopštenje predsjednika cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA Filip Adžić u kojoj je naveo (DPS), koja se navodi kako je "od uspješnog Cetinja, sa Obodom i Košutom, DPS svojim pljačkama i 'patriotskom politikom' napravila zonu sumraka.
DPS Cetinje odgovara URI: Vi ste strankoid
Portal AnalitikaIzvor

Saopštenje DPS-a prenosimo integralno.

Tačno je da su svi uvreda za Cetinje, samo URA nije. Niko ništa ne valja bez URA. Svi smo pučisti, kao što su kazali za Njeguše, i lopovi, kao što su kazali za Cetinjane privrednike iz Košute. Niko ne valja, bez opozicija sa državnih jasli.

Znamo ozbiljnu URU kad je govorila da će Crna Gora da izgubi stotine miliona eura po arbitražama. Sve se završi, Crna Gora ništa ne izgubi po stranim arbitražama, a ti propali ekonomisti proroci i sad se samoproglašavaju ekspertima iz fotelja URE. Znamo ih kako su potrčali u Vladu Demokratske partije socijalista, a pojedine znamo po neukusnoj servilnosti. Znamo im tzv. proteste kad brane privatne interese gurua. Ti nisu kredibilni i ozbiljni za polemiku. Njihov nivo su Danilović i bratija sa kojom su slavno prošli taman kao što će da prođu i na Cetinje.

Vi ste strankoid, grupica koja u bunilu tumara od stranke do stranke. Stranka u koju ste se tada kleli je zadnji put na Cetinju imala 1.500 glasova, ali se sad borite za petinu od toga i to javno priznajete po Cetinju. Mi vam dalje ništa rekli ne bi, jer ono što sami o sebi pričate je dosta.

Puno sreće u potrazi za 30 ljudi za listu želi vam Demokratska partija socijalista, odakle su mnogi vaši ljuti opozicionari juče izašli. Bi oni da se vrate, poručuju, da sjede na dvije stolice, ali mi ovaj put ne damo. Imaju kome su dobri. Danas URI, a sjutra ko zna kome.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.