Društvo

Stotine plesale tango na kolašinskom trgu

Prethodne večeri, Centralni kolašinski trg zaličio je na najpoznatije kvartove Buenos Ajresa. Razlog za to je Ljetni tango kamp, koji već sedmu godinu zaredom okuplja stotine ljubitelja argentinskog tanga i aktivnog odmora iz cijelog svijeta. Inspirisani nastupom orkestra Tanguango iz Beograda, gosti ovog jedinstvenog događaja stvorili su u nedjelju pravu karnevalsku atmosferu u kojoj su uživali i mnogobrojni Kolašinci.
Stotine plesale tango na kolašinskom trgu
Portal AnalitikaIzvor

Za učešće na ovogodišnjem Tango kampu, koji traje od 25. jula do 13. avgusta, prijavilo se rekordnih 700 gostiju iz više od 25 zemalja, a dobra vijest za sve koji su propustili početak, jeste ta da će Kamp trajati još 14 dana, te da vrhunac, što se tiče posjećenosti i sadržaja tek predstoji. 

Kao i godinama unazad, događaj će obilovati različitim tango sadržajima (plesne radionice, video projekcije, predavanja, plesne večeri, koncerti), a dio programa odigraće se na otvorenom. Za realizaciju umjetničkih programa pobrinuće se plesni parovi, dj-evi i muzičari iz Crne Gore i inostranstva. 

tango22

Osim amaterskih i profesionalnih plesačica i plesača, aktivno učešće u ovom događaju će kao i do sada uzeti i veliki broj građana i posjetioca Kolašina koji budu željeli da uživaju u tangu ali i raznim drugim sadržajima kao što su joga, relaks programi, planiske ture, sportsko penjanje, biciklizam, Tango aerobik, Čakarera (argentinski folklorni ples). A pored svakodnevnih plesnih radionica za aktivne plesače, biće organizovana i škola tanga za potpune početnike. 

Značajna posebnost ovog događaja leži u tome što je on i ove godine potpuno besplatan za sve neplesače!

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.