Politika

URA DPS-u: Ne vrijeđa Cetinje naša priča, nego vaše postojanje

Kada Demokratska partija socijalista (DPS), koja je - od uspješnog Cetinja, sa Obodom i Košutom, koje je „uvozilo“ radnu snagu i imalo svega par stotina nezaposlenih, svojim pljačkama i „patriotskom politikom“ napravila zonu sumraka, sa polu-praznim školama, uništenim fabrikama i hiljadama nezaposlenih, optuži nas u Građanskom pokretu URA da „vrijeđamo Cetinjane“, onda znate da stepen njihovih halucinacija prevazilazi okvire realnog života, ali i da se ta kriminalna organizacija nalazi u posljednoj fazi raspada, odgovorio je predsjednik cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA Filip Adžić.
URA DPS-u: Ne vrijeđa Cetinje naša priča, nego vaše postojanje
Portal AnalitikaIzvor

„Kada je taj vanvremenski, vizionarski DPS preuzeo vlast, u uspješnom i bogatom Cetinju radili su i Obod i Košuta, ali i Trgopromet, Tara, Bojana, Sanitas, Galenika i drugi. U našem gradu nisu radili samo penzioneri, đaci i oni koji su svojevoljno odlučivali da se posvete drugim obavezama. U gradu sa tolikom ekonomskom stabilnošću, bilo je prostora i za razvoj kulture, sporta i svih drugih važnih segmenata društva. A dovoljno je danas prošetati Njegoševom ulicom, osjetiti „miris“ Ponora ili slaviti dolazak vode, da bi shvatili koliko je DPS valjao Cetinju i Cetinjanima. Njihovo postojanje i djelovanje je najveća uvreda za naš grad“, ukazao je Adžić.

Adžić podsjeća da kada „građani Prijestonice žele da pobjegnu od stvarnosti, tada čitaju ekonomski program DPS-a“, jer su se naslušali praznih obećanja i nagledali 3D animacija, od žičare do fabrike čokolade, dok je iz godine u godinu Cetinje u sve težoj poziciji“.

„Dok ste javnost zamajavali Vašim izmišljenim, izbornim projektima i jednokratnim pričama, svaku cetinjsku fabriku ste zatvorili, opljačkali i opustošili, a radnike poslali kući. Uništili ste sve čega ste se dotakli, pa su nam nekada pune seoske i gradske škole danas prazne ili polu-prazne, dok nam hiljade sugrađana hleb traži u drugim gradovima. Umjesto da Vam, od stida i savjesti, obrazi budu vječno crveni, Vi se usuđujete da drugima spočitavate kritike i dijelite moralne lekcije“, podsjetio je Adžić.

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
L LJESNJANIN
01.08.2017. 07:39

Tacno ne trebaju Cetinju privredni subjekti .Trebaju kriminal,sverc,droga,pljacka,mafija to vi nudite LOLICE

22
2
L Lolo
31.07.2017. 17:01

Zaludu mlad I lijep momak ali stroga dogma nadlajavanja. Ne znam ko uvede to zlo u CG, bogomi mislim Slavko Perovic nedje pocetkom nikenijuma. Ni rezona ni nista, samo lajanje I ko ce bit vezobrazniji. U koliziju sa svojom mladoscu jer ovo ne moze bit buducnost. price o Obodu I td su nedostatak vizije koje Cetinju I te kako treba I sve dok je tako mladicu borit cete se za census

7
26
@ @Lolo
01.08.2017. 11:52

E, bogomi Lolo, tvoje lupetanje i glupi rezon, gori su od bilo kojeg i kakvog lajanja. Ajde mozgu, otkrij nam viziju vladajućeg D(R)PS-a vezano za Cetinje. Jeli to popločavanje po sistemu "ovdje rupa, ovdje pločica", ili možda fabrika čokolade, ili možda MACOC, ili možda tunjel za Njeguše, ili... "Obod" je vizija genijalnog Pera Sinanovića, neznalice. Crna Gora je preko "Obod"-a bila zastupljena u svijetu, počev od SAD, preko Francuske , zapadne Njemačke, Italije...Više nego što si ti učio iz geografije.

22
0