Fudbal

Mesi odahnuo, stiže šokantna zamjena

Priča je gotova, Nejmar je otputovao u Aziju, u Dohi će poslije sponzorskih obaveza u Kini proći preglede i potpisati ugovor sa Pari Sen Žermenom.
Mesi odahnuo, stiže šokantna zamjena
Portal AnalitikaIzvor

Ma koliko bilo čudno, kao da je svima laknulo, prije svega Mesiju koji je na početku američke turneje razgovarao sa Nejmarom, a onda ga precrtao.

Na kraju mu je poželio ipak sreću u novom klubu, ali i od saigrača zatražio da se okrenu pripremama za novu sezonu.

Od početka, Mesi je bio ljut na saigrače, ali i Valverdea zbog toga što ubjeđuju Nejmara i uopšte zbog toga što je to potpuno poremetilo pripreme i skrenulo pažnju sa treninga. Takođe, kako pišu španski mediji, situacija je bila veoma napeta između njega i Nejmara...

Sa ogromnim novcem, Barsa će kupovati u avgustu, Kutinjo je jedna meta, izgleda da je Juve nepopustljiv oko Dibale.

Sa druge strane pojavila se varijanta koja je pomalo neočekivana, Mesut Ozil. On nije imao nikakvih ponuda, iako mu ističe ugovor za godinu dana, ali ovu bi objeručke prihvatio.

Navijači Arsenala nemaju ništa protiv, oni smatraju da je ostanak Aleksisa Sančeza ključ, ali Venger ne želi da pusti Njemca.

Ipak, ako je istina da Barselona nudi 60 miliona eura, to bi moglo da pokoleba "Profesora".

Ozil je u ugovoru imao klauzulu po kojoj Real može da izjednači svaku ponudu Barselone i vrati Njemca, ali "Los Blankosi" to jasno neće uraditi.

Zanimljivo da je Ozil bio blizu Barselone, otišao čak da se upozna sa klubom, ali ga Gvardiola nije udostojio razgovora. To je bio signal da nije posebno zainteresovan, Ozil je čekao Barselonu i na kraju ga je Murinjo ubijedio da dođe u Real.

Sportske.net

Portal Analitika