Politika

Divanović: Medo, nađi 'lad, počini malo i skupljaj snagu za tešku jesen

Nebojša Medojević, osvjedočeni saradnik Zemunskog klana uči crnogorsku javnost zakonima mafije. Cijenim da su njegova zapažanja plod vlastitog iskustva i utoliko vrijedna pažnje. Ali narod koji ima ovakvu opoziciju ne treba da brine za budućnost DPS. Nebojša, poznat još i kao Baron crnogorske političke scene, tačnije baron Minhauzen, izgleda ponovo ima kontraobavještajni udar na mozak, vjerovatno izazvan tropskim temperaturama u Crnoj Gori.
Divanović: Medo, nađi 'lad, počini malo i skupljaj snagu za tešku jesen
Portal AnalitikaIzvor

"Čovjek čija se politička partija raspadala više puta čak i od SNP, optužen za zelenašenje i šverc, u maniru velikog finansijskog maga unaprijedio je rusku rublju u konvertibilnu valutu i uložio značajne napore u konverziju iste u dolar i euro. Takav politički cirkuzant sigurno ima većih briga od stanja u DPS. Da ga relaksiramo makar jednog "problema" - DPS nikad nije bila jedinstvenija i složnija, upravo zahvaljujući djelovanju Medojevića, Mandića, Kneževića i njihovih poslovnih partnera. Palikuće su izgubile. A Crna Gora ovih dana efikasno demonstrira kako se treba boriti sa požarima i sa zahvalnošću registruje svoje prijatelje. Ali i neprijatelje.

Što se prebrojavanja tiče, uvjeren sam da je jedino prebrojavanje koje se ovih dana dešava ono u DF, na one koji bi nekako da se povuku iz istorijske, nečasne rabote Medojevića i kompanije prema Crnoj Gori i na one koji će i dalje činiti sve kako bi spasili svoju kožu od odgovornosti koju imaju prema građanima i institucijama države.

Zato, Medo, počini malo... nađi sebi 'lada kad već mira nemaš. I skupljaj snagu za tešku jesen koja ti predstoji", kaže se u saopštenju Nikole Divanovića.

Portal Analitika

Komentari (8)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
G Guest_2901
31.07.2017. 08:49

MEDO DODJI NA ZB DA SE NADISES SVJEZEG VAZDUHA U SPUZU CE TI BITI ZAGUSLJIVO

11
0
k kći patriote
31.07.2017. 00:47

Kako je zgodan ovaj Divanović, a bogami, i inteligentan, mada mu nikakva inteligencija ne treba da se suprostavi sprdačini od političara - Medu. Medojevića niko ozbiljno ne shvata jer od njega ne dolazi ništa pametno sem stid što ga gledamo kao predstavnika neke šake jada.

20
1
M MEDO POD MANOM-ZBORA NEMA..
31.07.2017. 10:11

...JER NIJE LJUBIO U gu..kasapina i grobara sa Dedinja-ka ti tata-vrla kćeri "patriote-iz slobine gu.."?!!!

1
4
m m
31.07.2017. 10:16

Joleeee, drkanjak iz Prčenja..

6
0
J Jest Joleeeee i to sa velikim.
31.07.2017. 10:16

..slovom Drinjak iz Prčanja..đe ti je ,mora biti, bio neko od obiteljskog ženskoga svijeta u Prčenja..a nije odila-odile u Grčku na Grčenje-paćenje...dragi "m"ago..ole...oleeee! Šteta što vas nema mnogo-isčezavate koliko je minuta na sat-dana na godinu...??!!!

0
1
N Nina
30.07.2017. 16:50

Kako ga je nagrdio

41
6
E E Momčilo..davno rečeno..
30.07.2017. 05:00

..vama Pljevljacima vjerovati koliko bugarinu i onoj .....?!!

13
16
M Momčilo,Pljevlja
30.07.2017. 16:56

Nimalo ga nije nagrdio, baš je bio uviđajan prema njemu, šta mu je sve mogo reći...

51
5