Fudbal

Grbalj našao novog golmana

Grbalj je u finišu prelaznog roka doveo pojačanje na golu – „trikolori” su dogovorili saradnju na pola godine sa Andrijom Dragojevićem, nekadašnjim omladinskim reprezentativcem Crne Gore.
Grbalj našao novog golmana
Portal AnalitikaIzvor

Dvadesetpetogodišnji Podgoričanin vraća se u crnogorski fudbal, gdje je ranije branio za Lovćen.

“Svidio mi se projekat Grblja, lako samo se dogovorili. Vjerujem da ću dati doprinos ostvarenju visokih ciljeva.” rekao je novi golman ,,trikolora”.

Dragojevićeva karijera, inače, vezana je za inostranstvo, uglavnom za klubove iz okruženja. Bio je član OFK Beograda, Mladenovca, Veleža i Vlaznije, dok je prošle sezone bio prvi čuvar mreže kiparske Karmiotise.

Tokom ljetnjeg ,,mercata” imao je nekoliko ino ponuda, ali je juče sklopio saradnju sa ,,trikolorima” koji imaju evropske planove.

“Bilo je dosta kontakata sa inostranstvom, ali vrijeme definitivno nije radilo za mene. Nijesam htio da ulazim u rizik i nakon čekanja ostanem bez kluba. Htio sam što prije da riješim svoj status. Grbalj je bio konkretan. Shvatio sam da klub ima evropske ambicije i to me je privuklo. Naravno, pratio sam dešavanja u našem fudbalu i znam da je Grbalj napravio dobru ekipu.koju predvodi trener Dragan Radojičić, koji je na našoj sceni osvajao titule i Kup. Očekujem da saradnja bude obostrano korisna” – zaključio je Dragojević.

Arena

Portal Analitika