Kultura

U Luštica Bay nastupio Crystal strings

Ansambl „Crystal Strings“ koji inače nastupa u pratećim programima XVI KotorArt Don Brankovih dana muzike održao je koncert u kompleksu Luštica Bay izvođenjem poznatih melodija filmske i pop/rock i klasične muzike.
U Luštica Bay nastupio Crystal strings
Portal AnalitikaIzvor

Raznovrstan repertoar i dobro raspoloženje obilježili su veče koje je priređeno u saradnji sa Međunarodnim festivalom KotorArt odnosno segmenta – Don Brankovi  dani muzike, u okviru čijih pratećih programa pored „Crystal Strings“, nastupaju brojni ansambli i sastavi iz Crne Gore i regiona koji će do 13. avgusta izvesti više od 100 pratećih programa.

Ansambl Crystal Strings je nastao prije dvije godine kao inicijativa studenata Fakulteta muzičke umjetnosti u Beogradu i bivših učenika Škole za muzičke talente u Ćupriji. Ovaj ansambl je u prvobitnom sastavu bio gudački kvartet, a zatim je napravljen još jedan sastav kome se pridružio talentovani gitarista. Vodeći članovi ansambla su Slađan Cvejić, Strahinja Radović i Milan Milanović.

„Sljedeći koncert koji nas očekuje u okviru partnerstva sa KotorArt Don Brankovim danima muzike je koncert gitariste Miloša Karadaglića i njegovih gostiju koji sa nestrpljenjem iščekujemo. Scena pripremljena za koncert je nesvakidašnja i uvjerava sve posjetioce da je Luštica Bay zaista mjesto, pored ostalog, idealno i za kulturne događaje“, saopštila je Slavica Milić iz marketinga Luštica Development.

Napomena: Na linku u nastavku možete pogledati tek urađen video do sada izgrađenog u kompleksu Luštica Bay: https://www.youtube.com/watch?v=8OK60yVN1xo

Foto: Luštica Bay

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.