TV / Film

Snima se dokumentarac o "Titaniku", ispituje greške u filmu

Poslije gotovo dvadeset godina od premijere svjetski popularnog filma ''Titanik'', režiser Džejms Kameron najavio je da će snimiti dokumentarni film koji će istražiti tačnost istorijskih činjenica, ali i provjeriti tehničke detalje njegovog ostvarenja.
Snima se dokumentarac o "Titaniku", ispituje greške u filmu
Portal AnalitikaIzvor

''Zašto se Rouz nije malo skupila na dasci i napravila mjesta za Džeka?'', prvo je i osnovno pitanje koje gledaoci postavljaju od samog pojavljivanja filma.

Nakon decenijskog čekanja na odgovor, izgleda da će fanovi biti zadovoljeni. Kameron je najavio da će, u saradnji sa kanalom National Geographic snimiti dokumentarni film u trajanju od sat vremena.

''Kada sam režirao film, trudio sam se da sve istorijske i tehničke činjenice budu precizne, ali mislim da je došlo vrijeme da to i provjerim'', izjavio je Kameron.

On je dodao da će uz novu tehnologiju i saznanja tako vidjeti da li je negdje pogriješio, a moći će i da eventualne greške ispravi.

Film, režiran po istinitom događaju, premijerno je prikazan prvog novembra 1997. godine, a glavne uloge tumače Kejt Vinslet i Leonardo DiKaprio.

Izvor: N1

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.