Fudbal

Romin posljednji atak na Rijada Mareza

Rijad Marez i Roma? Još samo jednom i to je to! Takva poruka mogla se čuti iz usta sportskog direktora Monćija, koji je alžirskog asa obilježio kao najznačajnije pojačanje ovog ljeta.
Romin posljednji atak na Rijada Mareza
Portal AnalitikaIzvor

Dosad je imao dva neuspjela pokušaja, zbog čega će Vučica na adresu Lestera poslati još samo jednu zvaničnu ponudu. Ako odgovor ne bude pozitivan, gotovo je izvjesno da će se Roma okrenuti drugim opcijama, pošto transfer pijaca polako ulazi u drugi i posljednji mjesec rada. Bar za ovo ljeto.

"Ne radimo na tome da dovedemo samo jednog igrača. Logično je da imamo i drugih opcija. Tako je i u slučaju Rijada Mareza. Svima je jasno da ga želimo, ali su nam dvije ponude odbijene. Druga je bila prilično fer s naše strane, ali smo odbijeni. Posao neće imati nikave procente, sve će biti završeno odjednom. Marez je naša najveća opcija, ali ne i jedina. Ako ne budemo dobili pozitivne signale za narednu ponudu, ozbiljnije ćemo razmotriti ostale opcije", jasan je Monći.

Navodno, Roma je za Mareza spremila još jedan ček koji stoji na 40.000.000 eura. I preko toga Roma neće ići. Neće ni moći, jer mora da se uklopi u okvire finansijskog fer-pleja, iako je Mohamed Salah prodat za 42.000.000 eura, Antonio Ridiger za 38.000.000, a Leandro Paredes za 23.000.000 evropskih novčanica. Vučica je već dovela nekoliko Karsdorpa, Undera, Peresa, Pelegrinija, Žezusa, Ruija, Morena, Gonalona, Kolarova i Defrela za ukupno 85.000.000 eura, tako da limit ne smije biti probijen.

Čeka se da ponuda stigne na King Pauer stadion, a onda i definitivna odluka Lestera. Marez je već obavijestio klupsku upravu da želi da ode, samo je pitanje koliko će Lisice još da odugovlače.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.