Politika

DPS: Politički broker Rudović krenuo u trgovinu

U današnjem saopštenju politički broker, neuspješni novinar i propali političar Neđeljko Rudović se usuđuje da govori o mentorstvu Slobodana Miloševića dok je sa njegovim političkim unucima (Demokratama), ideološkim sljedbenicima (DF-om) i beznačajnom i sitnom logistikom (SDP-om) formirao antidržavnu koaliciju kad god i gdje god je mogao, navodi u saopštenju poslanik DPS-a Miloš Nikolić.
DPS:  Politički broker Rudović krenuo u trgovinu
Portal AnalitikaIzvor

Dodaje da crnogorski birači dobro pamte da je Rudović u oktobru prošle godine pokušavao da otključa vrata vlasti sa partijom koja je, kako navodi, osnovana na kanabeu Miloševića i njegovim ambasadorom u Rimu Lekićem.

„Rudović, u maniru klasičnog brokera, priziva prijevremene izbore da bi na leđima svih navedenih obezbijedio eventualan ulazak u izvršnu vlast jer mu nezasluženi poslanički status koji bojkotuje redovno primajući platu, očito, nije dovoljan.

Motiv ovakvih Rudovićevih izjava jeste pokušaj da političkom iznudom novih izbora obezbijedi nove prihode medijsko-tajkunskoj nazovi eliti koju predstavlja i čije interese zastupa“, navodi u saopštenju.

 

Portal Analitika