Društvo

Roditelji nezadovoljni presudom ljekarima

U sudnici se nakon presudo začulo negodovanje majke inficirane bebe Danke Salemovic. koju je policijsko obezbjeđenje odstranilo iz sudnice.
Roditelji nezadovoljni presudom ljekarima
Portal AnalitikaIzvor

Advokat oštećenih porodica Novak Ražnatović nakon izrečene presude kazao je za TVCG da su punomoćnici oštećenih očekivali osuđujuću presudu, ali da nijesu zadovoljni njenom visinom. Smatraju da je previse blaga i da je trebalo da bude neuporedivo stroža. Na izrečenu kaznu reagovaće tužilac, jer on ima isključivo pravo žalbe a branioci će dati svoju sugestiju.

Otac preminule bebe Slaviša Knežević kazao je da ga ne bi zadovoljilo "ni stotinu godina zatvora".

"Moga djeteta nema, niko mi ga ne može vratiti, ali je ponašanje suda nevjerovatno. Van svake pameti, van razuma. Ne mogu da razumijem", naglasio je on.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
m maestro
28.07.2017. 20:02

Sramna presuda. Nadam se da će tužilaštvo uložiti žalbu. Sve ih treba na minimum po 5 godina u bajbukanu pa da to bude za nauk svim ostalim ljekarima, koji znaju samo da kukaju kako su im male plate. Nijesu oni automehaničari (ne mislim o njima nista loše) pa ako naprave grešku mogu da promijene djelove. Dok se svaka greška ljekara ne bude sankcionisala zatvorskim kaznama nema sreće što se našeg zdravstvenog sistema tiče.

1
0
J Jeremije prorok
28.07.2017. 23:31

jest nijesu automehanicari ni ex premijer Milo nema ni dan radnog staza ali zato ima rolrx od 150 000 i bijeni audi i sav luxus i jos penthous u nebuderu u Dubaju! a nijedan strani jezik nezna ni compjuter upalit rece na HRTV!

0
0