Politika

GO SD: Socijaldemokrate - čuvari državotvornih interesa Crne Gore

Na sjednicama Predsjedništva i Glavnog odbora Socijaldemokrata koje su održane u Podgorici 28. jula 2017. godine, jednoglasno je konstatovano da se u susret 31. julu, tj. dvogodišnjici osnivanja SD CG, a imajući u vidu i aktuelnu političku situaciju oličenu u konstantnim pokušajima destabilizacije države Crne Gore i njenih institucija, pokazala ključnom odluka o osnivanju Socijaldemokrata Crne Gore, kao partije koja stoji na braniku države Crne Gore i njenih vitalnih interesa.
GO SD: Socijaldemokrate - čuvari državotvornih interesa Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

"Nakon osnivanja stoički smo izdržali pravno nasilje od strane posrnulih političara oko naše registracije, formirali smo partijsku infrastrukturu u svim lokalnim samoupravama što je uspjelo rijetko kojoj partiji i to sa ljudima u odborima tih gradova koji služe na ponos sredinama u kojima žive. Uspjeli smo da sačuvamo ideju izvorne socijaldemokratije i jasno smo stavili do znanja građankama i građanima  da sa nama znaju na čemu su, sa kim politički možemo da sarađujemo, a sa kim ni po koju cijenu nećemo. Afirmisali smo princip djelovanja partije drugačije kulture koja građanima nudi jasnu viziju razvoja Crne Gore.

Iz navedenih razloga, iskazano je ogromno zadovoljstvo učinjenim za dvije godine postojanja, jer se u ovom trenutku može reći da su Socijaldemokrate Crne Gore respektabilna partija, koja je na svim izborima od osnivanja učestvovala samostalno i koja je na svim izborima zavrijedila parlamentarni status. Nakon oktobarskih izbora, došlo je i do značajnog uvećanja biračkog tijela Socijaldemokrata u dvije opštine u kojima su održani izbori, Nikšiću i Herceg Novom, gdje su SD dobile tri, odnosno dva i po puta veću podršku u odnosu na parlamentarne izbore.

Na sjednicama je u fokusu bila aktuelna politička situacija, sa posebnim akcentom na predstojeće izbore u Mojkovcu, Cetinju, Ulcinju i Petnjici. U tom smislu, izraženo je zadovoljstvo informacijama koje se prikupljaju sa terena, konstatovano je da lokalni odbori SD spremno dočekuje izbore i već se sada slobodno može reći da će Socijaldemokrate ostvariti zapažen rezultat i na tim izborima", kaže se na kraju saopštenja SD.

Portal Analitika

Komentari (6)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
C Crnu Goru treba ..
28.07.2017. 20:28

...od vas cuvati vi vrsite njenu poharu

12
3
S SD cuvari
28.07.2017. 19:14

..kriminogene vlasti i .....

19
2
G GOSPODO IZ GO..SD...
28.07.2017. 18:25

..NA ŠTO STE MISLILI? ...ELI NA DRŽAVNOTVORNOST-U IZVEDBI MOMIRA BULATOVIĆA,LJUBIŠE STANKOVIĆA,IVANA BRAJOVIĆA,VUJICE LAZOVIĆA..SA UNIVERZITETA "VELJKO VLAHOVIĆ" IZ TITOGRADA.SA PREMIJERE -SUDNJEGA DANA...20 KOLOVOZA.1988 GODINE...NA MITINGE-OBADANJA U DANAŠNJU ULICU "BEKICA I ČERGAŠA"u Titogradu..??

1
5
M Momčilo,Pljevlja
28.07.2017. 19:47

Joooooleee..

3
1
G Glasac
28.07.2017. 16:49

Srecno Socijaldemokrate, jedina opcija pred kojom je sansa

6
3
" "pred kojom je šansa..."..
28.07.2017. 18:28

..da OBRIJE ono što je preteklo DrPiSveto..u pasani kvrat i više od vijeka..sa svojim koperantima..uključujući i vas gospodo iz GO SD..?!

1
4