Fudbal

Cetinje dobija stadion

Vlada Crne Gore usvojila je juče Informaciju o realizaciji projekta izgradnje fudbalskog stadiona ("Sveti Petar Cetinjski") na Cetinju sa prijedlogom Aneksa 1 Ugovora o realizaciji projekta izgradnje fudbalskog stadiona na Cetinju.
Cetinje dobija stadion
Portal AnalitikaIzvor

U skladu sa projektom čiji je cilj poboljšanje infrastrukture u oblasti sporta u Prijestonici, dodatna afirmacija sport među mladima i stvaranje uslova da dio reprezentativnih selekcija Fudbalskog saveza igra utakmice na Cetinju kao i dalji razvoj sportskog turizma.

Ministarstvo finansija je zaduženo da u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma – Direkcijom javnih radova planira u Kapitalnom budžetu za 2018. godinu sredstva u iznosu do 1.395.000 eura, a u 2019. i 2020. godini sredstva do visine od po 1.500.000 eura na ime kofinansiranja projekta izgradnje fudbalskog stadiona na Cetinju.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
i imenick
28.07.2017. 13:11

Zašto se stadion ne bi zvao Ivan Crnojević? Što sve moramo kitit Petroviće i zaboravljat sve prije njih?!

21
1