Podgorica

Stijepović: U Bloku V neće biti gradnje „Milenijuma“

Na prostoru Bloka V, dok je ova gradska uprava, neće biti gradnje solitera „Milenijum“, rekao je gradonačelnik Slavoljub Stijepović na današnjoj sjednici Skupštine Glavnog grada, komentarišući inicijativu za brisanje solitera „Milenijum“ iz prostorno-planskih dokumenata.
Stijepović: U Bloku V neće biti gradnje „Milenijuma“
Portal AnalitikaIzvor

Gradonačelnik je rekao da je upravo na njegovu inicijativu još 2015. godine pokrenut postupak  izmjena i dopuna DUP-a „Blok V – dio“ kako bi se upodobila planska rješenja saglasno definisanim smjernicama PUP-a u toku.

Nju je pokrenuo Glavni grad upravo kako bi se preispitala važeća planska rješenja u cilju što kvalitetnije valorizacije pomenutog prostora.

- Tokom javne rasprave u kojoj očekujemo da učestvuju svi  zainteresovani subjekti, stručna i laička javnost, siguran sam da ćemo doći do optimalnog rješenja za taj prostor i na taj način dobit i podršku Skupštine Opštine - rekao je gradonačelnik Stijepović.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
М Мирослав Ђукић
11.08.2017. 12:41

Блок 5 ће бити као Пари Сен Жермен!

1
0
K Kaćun
28.07.2017. 12:00

Bravo Stijepoviću! Veliki bi promašaj bio napraviti tako visoku zgradu na onom mjestu. Nju treba, ako se već mora, sagraditi dalje od Siti kvarta, npr. raskrsnica prema Cetinju, ili na ulazu u gard od strane Petrovca. Obično se na ulazima gradu podižu takve "kule", iako mislim da Podgorici, koja treba da njeguje imidž mediteranskog grada ne trebaju preslikana rješenja iz Dubaija. To su potpuni promašaji, ne pripadaju ovom prostoru.

2
2