Fudbal

Ivanko kraj Bistrice

Vitalij Ivanko već danas trebalo bi da potpiše jednogodišnji ugovor sa Sutjeskom. Ukrajinski internacionalac sinoć je doputovao, već danas trebalo bi da prođe medicinske preglede nakon čega se očekuje da stavi paraf na vjernost nikšićkom klubu.
Ivanko kraj Bistrice
Portal AnalitikaIzvor

Sutjeska u smiraju prelaznog roka pokušava da nađe pojačanje u ofanzivi, a nakon što je gotovo izvjesno da je otpala mogućnost da dođe Slovenac Dejan Školnik ,,plavo-bijeli“ su našli rješenje u ukrajinskom internacionalcu. Ivanko, koji ima 25 godina, može da igra i iza napadača, a podjednako dobro se služi lijevom i desnom nogom.

Ukrajinac je igrao za UFK Harkov, Metalurg iz Donjecka, AEK iz Larnake, Belšinu, Helios iz Harkova, Kolheti Poti i Panegialios, a u nikšićki klub dolazi kao slobodan igrač.

Sutjeska je tokom ljetnjeg relaznog roka angažovala Nemanju Nedića iz Grblja, Mirka Radišića i Branislava Jankovića iz Rudara, Stefana Denkovića iz Bokelja, te Boža Markovića, koji je stigao iz Čelika. Generalnu probu ,,plavi“ će imati sjutra kraj Bistrice protiv Mladosti iz Lješkopolja, a u prvom kolu nove sezone Sutjeska gostuje Komu na Zlatici.

Arena

Portal Analitika