Abiznis

CRUISE CRITIC: Kotor među 5 najboljih kruzing destinacija

Kotor je u društvu pet najboljih kruzing destinacija na istočnom Mediteranu. Cruise Critic, kao najveća online platforma za ocjene i diskusiju turista sa kruzera, i ove godine nagrađuje pet najbolje ocjenjenih cruising destinacija u istočnom Mediteranu.
CRUISE CRITIC: Kotor među 5 najboljih kruzing destinacija
Portal AnalitikaIzvor

“Luka Kotor” AD je jedna od pet nagrađenih zajedno sa Dubrovnikom, Rodosom, Mikonosom i Venecijom.

Na osnovu ocjena cruising turista, atrakcija koju Kotor ima ne ostavlja ravnodušnim nikoga ko ima priliku da brodom uplovi u jedan od najljepših zaliva na svijetu i upozna kulturu i tradiciju drevnog grada.

"Kvalitet usluge koju  “Luka Kotor” AD  pruža podrška je ljepoti destinacije koju nudi Kotor i Crna Gora i dugi niz godina predstavlja elitu kruzing industrije”, navodi se u saopštenju iz AD Luka Kotor.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.