Svijet

Putin: Rusija će morati da odgovori na sankcije SAD

Eventualno usvajanje novih antiruskih sankcija Sjedinjenih Američkih Država (SAD) predstavljaće očigledan pokušaj Vašingtona da koristi svoje geopolitičke prednosti u borbi za konkurentnost, na šta će Rusija morati da odgovori, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin.
Putin: Rusija će morati da odgovori na sankcije SAD
Portal AnalitikaIzvor

„Ako je to zaista slučaj (odobravanje sankcija), to izaziva duboko žaljenje zato što takve akcije impliciraju otežavajuće okolnosti i naročiti cinizam“, rekao je on na konferenciji za novinare sa finskim predsjednikom.

To je, kako je dodao, očigledan pokašaj da se iskoristi geopolitičke prednosti u konkurentnosti ekonomskih interesa na štetu saveznika, prenosi Tas s.

On je rekao da će Rusija odgovoriti na sankcije kad budu vidjele konačnu verziju zakona, o čemu trenutno raspravlja Senat.

„Mi se ponašamo veoma oprezno i strpljivo, ali u nekom trenutku ćemo morati da odgovorimo. Nemoguće je beskrajno tolerisati drskost prema našoj zemlji“, naveo je Putin.

Mina

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
j jasno
27.07.2017. 21:18

Uskratite im kavijar

2
1