CEDIS

CEDIS: Isključenja u devet opština

Djelovi devet opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, najavljeno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
CEDIS: Isključenja u devet opština
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici će, od osam do 13 sati, bez napajanja električnom energijom biti zgrada Pejtona u Ulici Oktobarske revolucije, zgrada „Cosmetics marketa“ i dvije zgrade iza nje u Ulici Kralja Nikole, kao i potrošači na Trgu vojvode Bećir-bega Osmanagića. Od devet sati i 30 minuta do 13 sati struju neće imati Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Mokra i Kruševice.

U Danilovgradu, od sedam sati i 30 minuta do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biće sela Vinići, Mosori, Sretnja, Brijestova, Rova i Donji Rsojevići.

Na Cetinju će, od devet do 12 sati, bez struje biti sela Riječke nahije, Rijeka Crnojevića, Ljubotinj i Podgor.

U Baru će, od šest do 12 sati, bez napajanja električnom energijom biće Kaptaža - Čanj, Liše potok, Mišići, Gornji Đurmani, Grabovik, Kamenolom, Gornje Zagrađe, Crni rt, Repetitor i Velji grad. Od devet do 12 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Bijele poljane, Sotonići, Bukovik i Brčeli.

Na području Bijelog Polja, od devet sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta, bez struje će biti Žurena, Potoci, Dubovo, Femića krš, Brzava i Prijelozi. U istom terminu bez struje će biti dio potrošača koji se napaja sa trafostanice Ravna rijeka.

U Mojkovcu će, od deset do 14 sati, bez napajanja električnom energijom biti Donja Štitarica.

Na području Kolašina, od osam do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Crkvine, a od osam do 13 sati Svrke.

U Beranama će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Kaludra, a od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta dio Zagorja.

U Rožajama će, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti selo Bać.

Radovi će u slučaju loših vremenskih uslova biti odgođeni.

Portal Analitika