Podgorica

Dani Gorice na Bukumirskom jezeru

Uz podršku Sekretarijata za rad, mlade i socijalno staranje, Planinarski klub „Gorica“ iz Podgorice od 28. do 30. jula po 16-ti put organizuje tradicionalnu planinarsku manifestaciju "Dani Gorice na Bukumirskom jezeru".
Dani Gorice na Bukumirskom jezeru
Portal AnalitikaIzvor

Manifestacija je ubilježena u kalendar aktivnosti Planinarskog Saveza Crne Gore i predstavlja međuklupski susret planinara iz Crne Gore i okruženja.

Dani “Gorice” biće iskorišćeni i za promociju planinarske staze Bukumirsko jezero - Surdup - Štitan u dužini od 8,5 km, koja je u saradnji sa Sekretarijatom za rad, mlade i socijalno staranje remarkirana i obilježena planinarskim putokazima i tablama.

Pozivamo sve zainteresovane da u prelijepom ambijentu Bukumirskog jezera i okolnih vrhova uživaju u planinarenju i druženju.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.