Muzika

Glamping stiže na Heineken Lovefest

Glamping, koncept koji je u svijetu popularan posljednjih godina ovog ljeta stiže i na Heineken Lovefest. Kamperi će od danas moći da rezervišu svoj VIP šator i to na novoj lokaciji, jer je zbog rekordnog interesovanja mjesto kampa promijenjeno.
 Glamping stiže na Heineken Lovefest
Portal AnalitikaIzvor

Noizz VIP kamp moći će da se rezerviše za dvije, tri ili četiri osobe, a u luksuznom šatoru smešteni su kreveti, podloške, posteljina, vreća, jastuk, stolica i priključak za struju.

Glamping na festivalu posetiocima pruža sve prednosti kampovanja u prirodi uz veću udobnost u kampu. Ljubitelji boravka u prirodi ne treba da propuste ležeran kamperski život u kombinaciji sa noćnim provodom.

Jedinstveni spoj glamura i kampovanja namijenjen je onima koji poslije nezaboravne festivalske noći žele da se na pravi način odmore u zelenilu vrnjačkog parka. U sklopu glampinga na Heineken Lovefestu postoji mogućnost iznajmljivanja lokera za čuvanje stvari koji su dostupni 24 časa dnevno.

 

Svim posjetiocima na raspolaganju je veoma ograničena količina VIP šatora, a više informacija mogu se naći na www.lovefest.rs.

Portal Analitika