Politika

SDP: Smijeniti direktore JP Vodovod i kanalizacija u Podgorici

Socijaldemokratska partija je ocijenila da je samo zahvaljujući njihovom djelovanju spriječeno poskupljenje vode u Podgorici i zatražila od gradonačelnika da smijeni čelne ljude Vodovoda, koji su, kako tvrde, imali lošu namjeru prema građanima.
SDP: Smijeniti direktore JP Vodovod i kanalizacija u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

JP Vodovod i kanalizacija Podgorica su odustajanjem od poskupljenja vode priznali da su imali lošu namjeru prema građanima našeg grada – da bez ikakvog realnog osnova i potrebe poskupe vodu građanima Podgorice za skoro 23 posto, saopštili sun a konferenciji za medije odbornica SDP u Skupštini Glavnog grada Jadranka Vojinović i član Predsjedništva SDP Ivan Vujović.

 

Vojinović je napomenula da je samo zahvaljujući SDP – ovoj inicijativi da se odustane od poskupljenja vode i pritisku javnosti tim povodom, njihovim ubjedljivim argumentima da se radi o nepotrebnom udaru na džep građana, došlo do toga da je DPS uprava povukla svoj predlog.

„SDP je zato ponosna što su presudno našom inicijativom i političkom borbom građani sačuvani od enormnog poskupljenja cijene vode koje je bilo planirano. Billi smo svi svjedoci prethodnih mjeseci upornosti sa kojom su nadležni u Vodovodu branili poskupljenje, govoreći kako je to apsolutno neophodno, kao uslov opstanka kompanije i urednog snadbijevanja vodom, uslov investiranja u mrežu itd. Bili smo u stvari svjedoci kako to izgleda kada DPS obmanjuje građane. Naravno više puta viđeno i za nas u SDP ništa čudno, omiljena njihova disciplina podvaljivanja javnosti,“ rekla je ona.

SDP smatra da je krajnje vrijeme da se prestane sa ovakvim igranjima sa građanima i pokušajima njihove prevare i poziova gradonačelnika da čelne ljude kompanije opozove sa funkcije.

 

Portal Analitika

Komentari (5)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
G Gecbaj
25.07.2017. 15:38

Ne znam ko je lud da povećava cijenu vode za 25%? U ovom momentu? Sramora.

4
0
G Goran
25.07.2017. 15:35

Napokon neko brine za građane i njihov standard. Hvala SDP što nije dozvolio da ova vlast nametne još jedan trošak na leđa naših građana. Jadranka Vojinović je cijelo vrijeme zastupala interese građana i prezentovala javnosti sve moguće zloupotrebe koje bi dovele do povećanja cijene vode. Još jednom, kapa dolje SDP.

2
10
m mitar
25.07.2017. 23:10

Samo SDP misli o građanima LoL

0
1
G Goran K
25.07.2017. 15:35

Ne može biti da su u DPS u pravu i kad traže povećanje i kad su protiv toga.

3
0
N Niki
25.07.2017. 14:57

"Prijedlog" je crnogorski, a "predlog" je srbski.

6
0