Abiznis

Marković u Porto Montenegru: Istorijska prekretnica u turizmu Crne Gore

Predsjednik Vlade Duško Marković rekao je jutros u Porto Montenegru da ovaj prestižni crnogorski turistički rizort ima posebno mjesto i da predstavlja istorijsku prekretnicu u našem turizmu i promociji Crne Gore.
Marković u Porto Montenegru: Istorijska prekretnica u turizmu Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

„Postigli ste za deset godina veliki uspjeh, a kada smo zajedno krenuli bio je to pionirski poduhvat“ – rekao je predsjednik Vlade tokom radne posjete Porto Montenegru izvršnom direktoru ove kompanije Davidu Margasonu.

Premijer je rekao da je i Vlada i on lično podržavaju vizije daljeg razvoja Porto Montenegra u korist kompanije, Tivta i cijele Crne Gore.

„Raduje me da ulažete u nove projekte. Mi želimo da u Crnoj Gori stvorimo najpovoljnije moguće okruženje za investicije i investitore. To je strateška politika moje Vlade“ – rekao je premijer Marković.

Predsjednik Vlade posjetu nastavlja obilaskom Porto Montenegra i razgovorima sa rukovodstvom kompanije.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.