Muzika

Ceca priredila spektakl za pamćenje u prepunom Top Hill-u

U prepunom Top Hill-u, jedna od naših najpopularnijih folk zvijezda, pružila je nevjerovatnu zabavu i nezaboravan provod.
Ceca priredila spektakl za pamćenje u prepunom Top Hill-u
Portal AnalitikaIzvor

Publika je uživala u njenim starim hitovima, sada već kultnim, dok ni pri izvođenju novijih singlova nijesu ostali ravnodušni. Visoki nivo produkcije i sjajni prateći vokali kao i bend, krasili su scenu kluba i doprinijeli da spektakl bude jedinstven.

ceca1

U okviru ‘’Balkan soul-a’’ sljedeće nedjelje 30. jula priključiće se i čuvena hrvatska pjevačica, Severina, koja će pored svojih dobro poznatih hitova izvoditi i najnovije singlove ‘’Mrtav bez mene’’ i ‘’Kuda za vikend’’. 

Svakog utorka ‘’Mush-up or Shut-up’’ Vam predstavlja DJ Me-High-Low koji zagrijeva atmosferu na visokom nivou, dok će Mirko&Meex u okviru programa ‘’We own this town powered by PortoNovi’’ fenomenalno razigrati i veče nakon vikenda učiniti zabavnijim.

ceca2

Sve informacije o nastupima i dešavanjima možete pratiti na društvenim mrežama stranice Top Hill (Facebook, Instagram i sl), na mobilnoj aplikaciji Top Hill, kao i na zvaničnom sajtu: www.tophill.me.

ceca3

Karte za predstojeće nastupe se mogu kupiti po promotivnim cijenama u pretprodaji online na gigstix.me

Foto: Top Hill

Portal Analitika