Društvo

Evo šta je ostalo nakon požara u Crnoj Gori

Nakon višednevne borbe sa požarima na crnogoskom primorju i u centralnom dijelu Crne Gore u kojoj su, pored vatrogasnih i vojnih jedinica učestvovali i letilice iz Ukrajine, Švajcarske, Bugarske i Izraela, požari su za sada pod kontrolom.
Evo šta je ostalo nakon požara u Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

Ljudskih žrtava nije bilo, a uglavnom je stradao biljni i životinjski svijet.

Dimenzije štete i nivo zagađenosti životne sredine još nijesu poznati.

Ša je ostalo nakon požara u Crnoj Gori pogledajte na snimku Radija Slobodna Evropa.

 </p>

izvor: antena m

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
p petar aleksić
24.07.2017. 20:23

Kakve vojne jedinice, dali to autor teksta "tjera šegu"? Kada je zbilja žestoko gorjelo prošlih dana - od vojske CG ni traga! Na svako javno prozivanje - odgovor je bio: m u k !! Zašto? Valjda im to ne piše u opisu radnog mjesta, to im ne piše u ugovoru, pa zato nisu ni obavezni, zato ne primaju platu! O tome toliko - sada nešto drugo: Jedna jeretička misao: Imaju li ovi požari ipak neke koristi u sebi? Dali je bolje da gori ove godine nego da gori iduće (ako već mora gorjeti? A mora! A dali bi bilo bolje da je gorjelo prije pet ili deset godina nego što gori danas? Bilo bi, svakako). Šta se ustvari dešava? Divlja vegetacija brutalno i nezaustavljivo raste svake godine sve više, a sa njom raste i opasnost od sve većih i većih požara. a oni su jedini način da priroda povrati svoju poremećenu ravnotežu i izgubljeni balans. Naravno, na nama je prije svega pa preduprijedimo potencijalne štete koliko možemo. A vidim da možemo:

8
2
O Oporaviće se to
24.07.2017. 19:44

za godinu dana

4
0