Društvo

Još jedan incident na Limu: Istovarili 300 kubika zemlje u rijeku

Da je očigledno da je Lim postao veliko odlagalište raznog otpada govori i novi slučaj, gdje je jedan od privrednih subjekata kako su nam kazali u Komunalnu policiju u Bijelom Polju, istovario iza svoje firme 300 kubika zemlje, sa čime je ušao čak 15 metara u obalni dio kao i korito Lima.
Još jedan incident na Limu: Istovarili 300 kubika zemlje u rijeku
Portal AnalitikaIzvor

Načelnik Komunalne policije u Bijelom Polju Muzafer Badžić je za Portal sjevercg kazao, da je Komunalna policija nakon saznanja o ovom slučaju odma izašla na licu mjesta, fotografisala čitavo područje, napravila zapisnik i o čitavom slučaju pismeno obavijestila Upravu za inspekcijske poslove, inspektora za vode Dragana Šekularca, kojem smo proslijedili i zapisnik, kao i fotografije.

Portal Sjevercg je kontaktirao i inspektora za vode Dragana Šekularca koji nam je kazao, da još nije dobio to obavještenje od strane Komunalne policije iz Bijelog Polja, ali da će danas izaći na licu mjesta da izvrši inspekcijski nadzor.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
T Tara
25.07.2017. 08:24

Ovo je katastrofa..unistava se priroda od bahatih firma i gradjana! Velike kazne sprovesti!

0
0
K KUBIK
24.07.2017. 15:51

Koliko je to kamiona 300 m3 trebalo da prebace pa da bi bili primeceni I spreceni?

6
0