Abiznis

SEKULIĆ: Nije tačno da su elektronski servisi kod nas duplo skuplji

Član Savjeta Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP) Zoran Sekulić, kazao je da su cijene servisa elektronskih komunikacija, posebno interneta, u Crnoj Gori na nivou ili nešto niže od zemalja regiona.
SEKULIĆ: Nije tačno da su elektronski servisi kod nas duplo skuplji
Portal AnalitikaIzvor

„Nije tačno da su cijene servisa elektronskih komunikacija dvostruko veće kod nas nego u zemljama regiona i svijeta. Taj podatak, je na jako negativan način objavio javni servis, a realne cijene je bilo lako provjeriti kod regulatora EKIP-a, ili kod telekomunikacionih kompanija“, rekao je Sekulić u izjavi za Portal Analitika.

Prema njegovim riječima, u crnogorskim elektronskim medijima postoji neka namjera da se cijene servisa elektronskih komunikacija predstave daleko veće nego što to one jesu.

„EKIP je objavio javno saopštenje u kome je dato ozbiiljno istraživanje gdje se vidi da cijene u Crnoj Gori nijesu dvostruko više nego u zemljama regiona, nego na nivou, i da su korisnici zadovoljni uslugama, naveo je Sekulić, poručujući da mediji ne bi trebali da čine ovako zlonamjerne greške.

P.Z.

Portal Analitika