Politika

ŠĆEKIĆ: Joković da bude jedini kandidat za predsjednika SNP-a

Predsjednik opštine Berane i član Glavnog odbora Socijalističke narodne partije Dragoslav Šćekić kazao je u izjavi za Pobjedu da podržava kandidaturu Vladimira Jokovića za predsjednika SNP-a na predstojećem Kongresu te partije koji je zakazan za 13. avgust.
ŠĆEKIĆ: Joković da bude jedini kandidat za predsjednika SNP-a
Portal AnalitikaIzvor

Šćekić je podsjetio da je 9. jula nakon sastanka članova Glavnog odbora rekao da se u interesu jedinstva partije neće kandidovati za predsjednika partije i da bi trebalo podržati jedinstvenog kandidata koji će objediniti SNP.

- Zbog jedinstva partije i prevazilaženja problelma koji dugo postoje u partiji, smatram da bi član Glavnog odbora iz Plužina Vladimir Joković trebalo da bude jedini kandidat za predsjednika Socijalističke narodne partije. Smatram da je riječ o kandidatu koju bi mogao da objedini SNP i vrati ga na stari put. Očekujem da će Jokovićeva kandidatura voditi do jedinstva i da će napraviti dobar tim i poštovati volju članova sa terena i nosioce partijskih aktivosti - rekao je Šćekić za Pobjedu.

Šćekićeva podrška kandidaturi Jokovića gotovo sigurno dovodi predsjednika karate Saveza Crne Gore na funkciju predsjednika SNP-a imajući u vidu da je Milićev tabor podijeljen oko podrške bivšoj poslanici iz Bara Snežani Jonici, čija kandidatura za Ščekića je apsolutno neprihvatljiva. (Opširnije u Pobjedi)

Portal Analitika