Društvo

Nekoliko manjih požara, stanje pod kontrolom

U Crnoj Gori, prema posljednjim informacijama, ima nekoliko manjih požara ali je situacija potpuno pod kontrolom i nijesu ugrožene kuće i stanovništvo.
Nekoliko manjih požara, stanje pod kontrolom
Portal AnalitikaIzvor

Opština Podgorica – SZS Podgorica je tokom noći imala nekoliko sitnih intervencija koje su sve uspješno završene. Aktivani su požari u Goljemadima, Komanima i Orasima, ali vatra je visoko u brdu i ne ugrožava objekte i stanovništvo.

Opština Danilovgrad – Noć je protekla mirno i bez novih požara. Požar u Zagaraču je još uvijek aktivan, ali je pod kontrolom.

Opština Cetinje- SZS Cetinje je tokom noći imala jednu manju intervenciju koja je uspješno završena. Aktivni su požari u Katunskoj nahiji i to: u Lastvi Čevskoj, na Donjoj Markovini i u Cucama. Požari su trenutno pod kontrolom i ne ugrožavaju objekte i stanovništvo. Ekipe će i danas dežurati u Lastvi Čevskoj i na Donjoj Markovini.

Opština Nikšić – nema aktivnih požara.

Opština Ulcinj - nema aktivnih požara.

Opština Bar- aktivan je šumski požar u Poarima i Livarima (selo Besa). Požarište je veoma udaljeno od puta. Nije ugroženo stanovništvo niti objekti.

Opština Budva - nema aktivnih požara.

Opština Kotor - nema aktivnih požara.

Opština Tivat – pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Krtoli su tokom noći intervenisali u Zabrđu.

Opština Herceg Novi – tokom noći nije bilo novih požara. Aktivni su požari u mjestima Tići, Zabrđe, Petrovići i Mendegaja.

 

 

 Međunarodni vazduhoplovi i vazduhoplovi Avio-helikopterske jedinice MUP-a će i danas biti aktivni i postupaće u skladu sa situacijom na terenu. 

Portal Analitika