Politika

DPS: Primitivni rječnik Demokrata ih eliminiše iz ozbiljne polemike

Kao i uvijek u nedostatku argumenata Bečić, ovog puta sakriven iza imena Aleksandra Božovića, u svom klasičnom skribomanskom maniru prelazi na nivo ličnog obračuna uz plasiranje novih laži i obmana - poručuju iz Demokratske partije socijalista.
DPS: Primitivni rječnik Demokrata ih eliminiše iz ozbiljne polemike
Portal AnalitikaIzvor

''U takvoj skupini političkih amatera sa debelim iskustvom u cijepanju članskih karata brojnih partija kojima su pripadali, prirodno je da se ne može shvatiti da uspjeh DPS-a počiva upravo na brojnim profesionalcima sa integritetom, koji nemaju potrebu da kriju svoje stavove i da se zaklanjaju iza tuđeg autoriteta. Takvo prikrivanje je svojstveno upravo Demokratama, partiji nastaloj četvrtom podjelom SNP-a Momira Bulatovića. Partiji koja svoju politiku isključivo zasniva na vulgarnom populizmu, podvalama i prevarama'', navodi se u saopštenju.

Kako ocjenjuju iz DPS-a ''primitivni rječnik'' diskredituje Bečića i ostale potpisnike Demokrata.

''Primitivni, šešeljevski rječnik i kukavičko prikrivanje političkih stavova diskredituje i eliminiše i Bečića i sve ostale potpisnike njegovih skribomanskih štiva iz svakog daljeg ozbiljnog političkog dijaloga, ali i iz samog bavljenja politikom. Ako ikad prije definitivnog pada na političku marginu budu spremni za argumentovan, dostojanstven i građanski dijalog, DPS im stoji na raspolaganju, kao i svih prethodnih godina tokom kojih smo gradili ambijent visoke političke kulture i civilizovane polemike'', zaključuje se u saopštenju. 

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
J Joveta
23.07.2017. 14:00

I specijalno tuzilastvo se mora ukljuciti u slucaju Becica

14
1
P Prust
22.07.2017. 23:11

Vise vrijeme da DPS shvati sa kime ima posla,jer komunikacija sa njima je nemoguca,a ponasanje je isto ka DF-a.Takva mrznja prema ovom demokratskom i civilizovanom dijelu CG je nevidjena kako u politickom tako i javnom zivotu medju gradjanima.A sta je DPS uradio na medijskoj sceni promovisanja EU vrijednosti i smanjio uticaj retrogradnih ideja od prvenstveno DF-a I Demokrata,nista, RTCG su preuzeli oni, a pitamo se kako to da je opala podrska gradjana za EU,zapitajte se u DPS-u ,jednostavno dozvolili ste im pa sada posmatrajte dijelo vasih ruku!!!

29
5