Fudbal

Još trojica za 130 miliona i kreće napad na titulu

Žoze Murinjo je istakao veliko zadovoljstvo sa dosadašnja dva pojačanja koja su stigla u klub, a radi se o Romeluu Lukakuu i Viktoru Lindelofu.
Još trojica za 130 miliona i kreće napad na titulu
Portal AnalitikaIzvor

"Zahvaljujem se Edu Vudvordu jer nam je doveo dva veoma važna igrača. Ipak, potrebno nam je još, kada pogledate ostale ekipe u Premijer ligi. Liverpul, Mančester siti i Vest Hem dovode važne igrače, dobre igrače", rekao je Murinjo.

Dakle, očekujemo još pojačanja, a jedno od njih je Serž Orije, fudbaler PSŽ-a. Na njega bi Murinjo mogao da potroši oko 30 miliona eura, ali se tu priča sigurno neće završiti.

Situacija sa Ivanom Perišićem nije dobra po Junajted, ali ni po Perišića. Inter traži 55 miliona eura i ne odustaje od te cijene, a izgleda da su riječi Žozea Murinja iz ovog teksta upravo upućene Vudvordu, očigledno je da Portugalac želi Hrvata u svom timu.

Kada govorimo o zadnjem veznom, spominje se srpski reprezentativac, Nemanja Matić.

Najveći problem je taj što Konte ne želi da ga proda u Mančester junajted, svojim direktnim rivalima za osvajanje Premijer lige, već želi da ga proda u Juventus. Mančester nema problem da plati 45 miliona eura, problem je druge prirode, zbog čega bi Murinjo mogao da se okrene Rosu Barkliju, fudbaleru Evertona, čija je cijena slična Matićevoj.

Dakle, očekujte da do kraja prijelaznog roka Mančester junajted potroši i do 130 miliona eura za desnog beka, zadnjeg veznog i krilnog fudbalera.

Portal Analitika