Politika

DPS: Demokratama i dalje širom zatvorena vrata u Pljevljima

Vapaji podgoričko - pljevaljske družine crvenokravataša ovih dana u gradu pod Golubinjom bespomoćno odjekuju, a jedino što su ponudili građanima Pljevalja jesu flaše “kupujmo naše” ostavljene ispred širom zatvorenih vrata pljevaljskih porodica - poručuju iz OO DPS Pljevlja.
DPS: Demokratama i dalje širom zatvorena vrata u Pljevljima
Portal AnalitikaIzvor

''Uz to, ne poznajući Pljevlja i Pljevljake, pred njih izlaze sa brošurama kotorskih Demokrata. Donekle, razumijemo taj nivo nerazumjevanja problematike Pljevalja od strane pridošlica i kvazi patriota, koji odjednom dođoše pod skute “svoje“ Crne Gore, za koju bi isti ti tamo – vamo političari u najdubljem osjećanju poželjeli da ne postoji. Ako su i pomislili da je fotografisanje sa obronaka prelijepih pljevaljskih predjela dovoljno za razumjevanje problema građana, onda su se grdno prevarili'', navodi se u saopštenju.
 
Kako dodaju, Demokrate neuspješno pokušavaju da ''zamagle stvarnost'', jer građanima je, kako tvrde, jasno da su Pljevlja u proteklih par godina postala baza ključnih investicionih projekata. 

''Započeta je realizacija obimnih radova u skoro svim sferama života, uz punu koordinaciju lokalnih, državih i privrednih subjekata. Konstantno se radi na stvaranju uslova za realizaciju novih projekata, koji su isključivo usmjereni na dalji održivi razvoj opštine i unaprijeđenje komunalno-infrastrukturnih, društvenih i socijalnih potreba građana. Zbog svih rezultata koji se svakodnevno postižu, a isključivo zbog građana Pljevalja, imamo obavezu da demistifikujemo sitne političke interesdžije. Njihove neistine, upakovane u navodne procente podrške, nikada ne mogu postati istina. Širom zatvorena vrata su znak da ih narod neće, jer znaju građani da su Pljevlja unazadili upravo oni uz koje je Bečić zakoračio na političku scenu. A onaj koga narod neće, ne može ništa dobro donijeti našem gradu, pa ni bivši nejaki SNP-ovac, a ni privesci lokalnih plavokravataša'', ističe se u saopštenju.

Oni ističu da će DPS i dalje ostati posvećena svakom stanovniku.

''Demokratska partija socijalista će i dalje ostati posvećena svakom stanovniku naše opštine, zajedno sa svim dobronamjernim ljudima, sa našim vrijednim privrednicima, dobrim domaćinima i poljoprivrednim proizvođačima, sportistima, studentima i svima onima koji svojim primjerom predstavljaju potvrdu ljudskih potencijala sa kojima raspolaže naša opština, a koji su usmjereni u pravcu stvaranja što boljih uslova za život u Pljevljima'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika