CEDIS

CEDIS: I sjutra isključenja u više opština zbog radova na mreži

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).
CEDIS: I sjutra isključenja u više opština zbog radova na mreži
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici će zbog radova na niskonaponskoj mreži Bobotovo Groblje (Golija), od deset do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači koji se napajaju sa te mreže.

Bez struje će od deset do 16 sati ostati potrošači koji se napajaju sa mreže Prigradina (Vilusi).

U Ulcinju će od osam do 14 sati i 45 minuta bez napajanja električnom energijom ostati naselje Madžo 2 prema Kuzmanima.

Bez napajanja električnom energijom u Kolašinu će od devet do 13 sati ostati naselje Ravni.

U Pljevljima će od osam do 18 sati, bez struje ostati Potpeće, Vodoplav, Katun, Boščinovići, Gornje Selo, Vlaovići, Alići, Laz, Vilići, Zekavice, Jasen, Dubočica, Rasno, Lijeska, Bratosavina, Podkrajci, Mijakovići, Korijen i Kordovina.

Bez struje će u istom terminu biti i Maoče, Kosenica, Varine, Beljkovići, Borova, Gradina, Vodno, Đurđevića Tara, Lever Tara, Bitine, Paćevina, Glibaći, Bobovo, Krupice, Vaškovo, Premćani, Pandurica, Gusino Brdo, Ograđenica, Maljevac, Podrogatac i Ljuća.

Na Žabljaku će od devet do 15 sati bez struje ostati Smrčevo, Bukovica i Borovac.

U Gusinju će potrošači u ulici Omeragića ostati bez napajanja električnom energijom od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta.

Na području Berana, zbog radova na niskonaponskoj mreži Šekular, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta bez struje povremeno će ostajati potrošači koji se napajaju sa te mreže.

Od devet do devet sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada u ulici Mojsije Zečevića br. 26, a od devet sati i 30 minuta do deset sati ulica 29. Novembra (Rudarska 5).

Radovi će u slučaju loših vremenskih uslova biti odgođeni.

(Mina)

Portal Analitika