Politika

DPS: Bečić protiv Alekse

Razumijemo potrebu Alekse Bečića da sakriva detalje svoje političke biografije kroz saopštenja objavljena u crnogorskim medijima i na portalu „Vijesti“ (dio opozicionog medijskog koncerna – prim. Službe za informisanje DPS). Kako je počeo, ubijediće sebe da zapravo nije ni bio član SNP-a, da nije barjačio i rušio državu, kad god je bio u prilici. Današnjim saopštenjem Bečić otkriva svoje pravo političko i ljudsko (ne)vaspitanje i zanesenost prividom sopstvene veličine. Kad se tako ponaša sad kad je niko, kako bi tek bilo da postane neko, saopšteno je Portalu Analitika iz Službe za informisanje DPS-a.
DPS: Bečić protiv Alekse
Portal AnalitikaIzvor

-Njemu se baš niko u vrhu naše Partije ne razuma, a kamoli Milo Đukanović. Za razliku od Alekse, dokonog i vazda destruktivnog i antidržavnog, predsjednik DPS - a se nikada nije bavio saopštenjima samoubijeđenih i  samozvanih političkih protivnika. Jer, ipak je neko trebalo da stvara i brani državu,  dok su je Aleksa i političke štetočine poput njega ugrožavale.  Da bi uopšte ušao u njegov vidokrug, Bečić bi morao da “guli” decenije političkog staža. Ali je pitanje da li će bivšem SNP-ovcu partija toliko potrajati. Ili će se na osnovu iskustva svog bivšeg predsjednika Predraga Bulatovića po potrebi seliti od partije do partije. Za početak, ne ide mu toliko loše. Prije 30-te je uspio da rasturi jednu partiju i da formira novu, pripisujući skromno sebi sve  zasluge kompletne opozicije- navedeno je u saopštenju.

Bečićevo saopštenje, kako je ocijenjeno, ne otkriva samo njegov primitivizam, već pokazuje i šta su mu dvije najveće političke frustracije – javno mnjenje i Milo Đukanović.

-Njegov realni problem je ipak u tome što malo koga više može da prevari svojom demagogijom, jer se lažna slika o “mladosti, neukaljanosti, sposobnosti i poštenju”, o "pobjedama a ne podjelama" Demokrata ruši kao kula od karata. Odatle i Bečićeva panika koja ga navodi da svoje frustiracije bijesno prosipa bez kontrole i elementarnog kućnog odgoja. Bivši mladi SNP-ovac, koji je brzo okrenuo leđa onima koji su ga lansirali, u svojoj umišljenosti bez pokrića, ne  primjećuje da su mnogi nasrtljivci na Đukanovića i DPS već odavno politička prošlost. U koju i Bečić nezaustavljivo srlja, ne shvatajući da je sam sebi najveći protivnik- zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika

Komentari (7)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
A Abu khabir muavija
21.07.2017. 11:12

Saopštenje počinje rečenicom "Njemu se baš niko u vrhu naše Partije ne razuma, a kamoli Milo Đukanović".Čuj ne razuma!!Zato i gubite što vam ovakvi "geniji" pišu saopštenja.Bože bolesti!

2
2
g gogii
20.07.2017. 20:58

kako se dps usprpio u zadnje vrijeme od demokrata..doslo vrijeme za penziju,,,BECIC za predsjednika

5
33
j jadničak
21.07.2017. 03:14

gogii, je li ti to vic? Ajde, jadan, ajde, kad bi narod glasao sve bubašvabe koje se motaju po Crnoj Gori... No, viđi, da nemaš ti koje rezervno državljanstvo pa ovako "pomažeš" četnike?

12
2
p pera
20.07.2017. 19:41

kako vas je odrao mali u onom sacinjenjiju quqala vam sajka.dzaba se sad gicate.ovo je prizemno i smijesno.nema sveta nema ni dros saopstenja

6
34
h hah
21.07.2017. 03:28

pera ? Sve je jasno "Pera", ali Crnogorci neće malog Acu jer neće četničke pripravnike za predvodnike.

11
0
p pREDSJEDNIK DPS/a
20.07.2017. 18:18

se bavio VUKOVAROM DUBROVNIKOM I SREBRNICOM

13
36
l lapsus
21.07.2017. 03:23

Znamo da su se ovi Bečićevi time bavili, i to s dokazima...potomci i srbendice

10
0