Politika

Demokrate nastavile da obilaze pljevaljska domaćinstva

Mladi Demokratske Crne Gore predvođeni liderom stranke Aleksom Bečićem, generalnim sekretarom Borisom Bogdanovićem i rukovodstvom pljevaljskih Demokrata i dalje obilaze domaćinstva u Pljevljima. Ovaj put su posjetili domaćinstva u Šumanama, Zekavicama i Vilićima.
Demokrate nastavile da obilaze pljevaljska domaćinstva
Portal AnalitikaIzvor

Mještanka Vilića, gospođa Lućić, u razgovoru sa Bečićem je iskazala zabrinutost zbog činjenice da pljevaljska sela svakim danom napušta sve veći broj mladih, dok uglavom na selu ostaju staračka domaćinstva.

Kako je lokalna vlast zapostavila selo i kako nije imala jasnu strategiju razvoja poljoprivrede u Pljevljima, mlađi ljudi nisu vidjeli budućnost u bavljenju poljoprivrednom proizvodnjom, te su pošli tražiti bolji život u nekim drugim sredinama. Ovakvo stanje se mora promijeniti, poručuju i Poljoprivreda je velika razvojna šansa Pljevalja, a time i sjevera naše države. Osim toga, Pljevlja su regionalno prepoznata po "pljevaljskom siru" kao kvalitetnom proizvodu, a koliko bi tek prepoznatljivih pljevaljskih proizvoda moglo biti kada bi se više ulagalo u razvoj ove grane privrede – pitaju Demokrate.

Iz te stranke kažu da su prepoznali potencijale pljevaljskih sela i da će raditi na tome da se, uz adekvatne inicijative, „zajednički rad i pregalaštvo stanovnika ove opštine iskoriste u svrhu razvoja poljoprivrede na ovom području, koja će za rezultat imati i unapređenja životnog standarda svih žitelja Pljevalja“.

Portal Analitika

Komentari (5)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
a au
21.07.2017. 11:01

ON SVOJE RIJEČI MEĆE BABI U USTA, NE ČUSMO BABU.

2
0
t t@t-me
20.07.2017. 18:01

Tužno li ga gleda baba----crvena mašna u julu na 38 stepeni... ha ha ha ha ha

6
0
t t@t-me
20.07.2017. 17:59

Kako ba ova baba tužno gleda.......tuga

7
0
K Ko je Bečić?
20.07.2017. 15:38

Da li je Bečić lijevo ili desno na slici???

8
0
T To je
20.07.2017. 17:45

Politička budala.

7
0