Društvo

Izrael šalje dva protivpožarna aviona

Zahvaljujući prijateljskim odnosima Crne Gore i Izraela, ova država obezbijedila je Crnoj Gori pomoć u borbi protiv požara slanjem aviona sa potrebnom opremom i ljudskom snagom, a očekuje se dolazak i dva protivpožarna aviona Air Traktor (Air Tractor), koji će značajno doprinijeti da se aktivni požari u što kraćem roku u potpunosti ugase, saopšteno je Portalu Analitika iz Skupštine Crne Gore.
 Izrael šalje dva protivpožarna aviona
Portal AnalitikaIzvor

Tradicionalno dobri bilateralni odnosi Crne Gore i Izraela dodatno su ojačani nedavnim formiranjem Grupe prijateljstva Skupštine Crne Gore sa Parlamentom Izraela, na čijem čelu je potpredsjednik Skupštine Crne Gore Branimir Gvozdenović. Na sastanku Grupe prijateljstva sa nerezidentnom ambasadorkom Izraela u Crnoj Gori, sa sjedištem u Beogradu, NJ.E. Alonom Fišer Kam (Alona Fisher Kamm), održanom prošle nedjelje u Podgorici, iskazana je spremnost za konkretizovanje saradnje dviju država u brojnim oblastima, navodi se u saopštenju iz Brajovićevog kabineta.

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.