Muzika

Koncert Ivane Selakov za Dan opštine Berane

Povodom 21. jula, Dana opštine Berane, u petak veče će biti održan koncert pop pjevačice Ivane Selakov u glavnoj gradskoj ulici sa početkom u 21h.
Koncert Ivane Selakov za Dan opštine Berane
Portal AnalitikaIzvor

Kao predgrupa nastupiće mladi gitarista i pjevač Slobodan Đikić. Ovaj koncert u organizaciji Turističke organizacije Berane, a pod pokroviteljstvom Opštine Berane, jedan je od sadržaja bogatog ovogodišnjeg programa manifestacije „Beransko kulturno ljeto“ koja je počela krajem juna i trajaće do 5. avgusta.

Podsjetimo, Ivana Selakov je prije solo karijere bila članica grupe Beauty Queens, sa kojom je 2007. godine učestvovala na Pjesmi Evrovizije kao pratnja Marije Šerfović kada je Srbija odnijela pobjedu.

Prvi samostalni album je snimila 2010. godine pod nazivom „Sreća“. Iza sebe ima duet sa pokojnim pjevačem Darkom Radovanovićem za pjesmu „Ako je do mene“ koji je i danas jako slušan, a tu su i hit duetske pjesme sa kolegama, Acom Lukasom „Daleko si“ i „Omaklo mi se“, i Bobanom Rajovićem “011“. Pored ovih njeni veliki hitovi su i pjesme „Uradi mi to“, „Otplovimo“, „Ima nešto“...

Dobitnica je preko 15 nagrada za najboljeg ženskog izvođača, duet godine kao i hit godine. Kao prateći vokal je sarađivala sa skoro svim imenima sa muzičke scene, a u karijeri ima i preko 2.000 otpjevanih pratećih vokala na pjesmama kolega. Njena škola pjevanja važi za jednu od najboljih u Srbiji, a i šire.

berane
Portal Analitika