Crna hronika

U Mitrovića ispaljena četiri hica, ubica imao pomagača

Tridesetdevetogodišnji Igor Mitrović iz Bara ubijen je sa četiri hica u utorak oko 10 sati na magistralnom putu Bar – Sutomore, u rejonu Zelenog pojasa, između Šušanja i Črvanja.
U Mitrovića ispaljena četiri hica, ubica imao pomagača
Portal AnalitikaIzvor

Inspektori barske policije intenzivno rade na rasvjetljavanju zločina ali, za sada, nijesu uspjeli da uđu u trag ubici koji je na brutalan način ubio Mitrovića, naočigled supruge i dvoje maloljetno djece.

Preliminarni rezultati istrage pokazali su da je ubica imao pomagača koji ga je čekao u automobilu, a to su pokazali snimci sa kamera koje su službenici policije izuzeli. Snimci sa nadzornih kamera mogu pomoći istražiteljima da dođu do osoba koje su učestvovale u likvidaciji.

Prema riječima očevidaca, Mitrović je automobilom izlazio iz naselja Zeleni pojas gdje je živio, prema glavnoj magistrali. Zaustavio se kod kontejnera, kako bi njegova supruga izbacila smeće. Tu ga je čekao napadač, prišao automobilu i oduzeo mu život, naočigled njegove familije. Na mjestu je ostao mrtav.

Kako je Pobjedi potvrđeno iz izvora bliskih istrazi, utvrđeno je da je ubica koristio pištolj kalibra devet milimetara. Izvor ovog lista kazao je da sve ukazuje da je ubistvo bilo planirano, jer je osumnjičeni znao da će se Mitrović zaustaviti kod kontejnera.

Istražitelji vjeruju da je praćen, pa će provjeriti gdje se i sa kim Mitrović u posljednje vrijeme sastajao. Istražitelji će uskoro u rukama imati i telefonske brojeve onih sa kojima je Mitrović razgovarao, jer se ne isključuje mogućnost da je sa ubicom bio u kontaktu.

Prema policijskim evidencijama, Mitrović je poznat po konfliktnom ponašanju. Često je dolazio u sukobe i bio akter fizičkih obračuna. Zbog nasilnog ponašanja istražitelji će provjeriti sa kime je bio u svađi. Mitrović je nekadašnji pomorac i, prema dosadašnjim saznanjima policije, nije imao upliva u ilegalne poslove. Posljednjih godina izdavao je apartmane u Šušanju.

Pobjeda

Portal Analitika