Vaterpolo

Gojković i Šćepanović zadovoljni: Vratili se na željeni put!

Selektor Vladimir Gojković bio je itekako zadovoljan nakon ubjedljive pobjede nad Brazilom i preuzimanja prvog mjesta u grupi.
Gojković i Šćepanović zadovoljni: Vratili se na željeni put!
Portal AnalitikaIzvor

''Bilo je dobro, bez oscilacija. Shvatili smo da moramo da se vratimo na put, nakon prokockane pobjed eprotiv Kanade. Prva i treća četvrtina su bile dobre, u drugoj kao da smo čuvali rezultat, poučeni iskustvom od prije neki dan. Poslije smo nastavili da igramo, i drago mi je da su se svi igrači razigrali. Potrebno nam je da imamo svakog igrača do kraja šampionata. Slijedi duel sa Kazahstanom, treba da pobijedimo kako bi ostali na prvom mjestu, i plasirali se u četvrtfinale, a to je ono što smo željeli'', kazao je Gojković.

Kapiten Miloš Šćepanović zadovoljan izdanjem ekipe, vjeruje u osvajanje prvog mjesta.

''Nakon te stresne prve utakmice, stresnog rezultata, podigli smo sve, i motivaciju, želju, koncentraciju na jedan veći nivo, i ovu utakmicu rutinski pobijedili. Od prvog minuta smo igrali kako treba. Lakše koristili šanse nego u prvom meču. Sada nam je sve otvoreno, imamo meč sa Kazahstanom. Želimo da dođemo do cilja koji smo zacrtali prije početka šampionata, a to je da dođemo do četvrtfinala'', poručio je Šćepanović.

Portal Analitika