Politika

Demokrate u Pljevljima obišle 488 domaćinstava

Petog dana kampanje Mlade Demokrate, predvođene Aleksom Bečićem, predsjednikom Demokratske Crne Gore, Borisom Bogdanovićem, generalnim sekretarom i rukovodstvom pljevaljskih Demokrata obišli su domaćinstva na sledećim područjima: Gornji Moćevac, Đurđevića Tara, Kosanica, Paćevina, Glibaći, Borovica, Obarde, Odžak, Potpeće, Rudnice, Komini, Ljuća, Vrbica i Mijakovići.
Demokrate u Pljevljima obišle 488 domaćinstava
Portal AnalitikaIzvor

-Na ovim područjima obiđeno je 488 domaćinstva, i zabilježena podrška Demokratama od 48,6%.  Demokratska partija socijalista u Pljevljima može slobodno da se pripremi za poraz, jer će ih na narednim lokalnim izborima Demokrate nesumnjivo poslati u politički nepovrat- saopšteno je Portalu Analitika iz Demokratske Crne Gore. 

Mještanin Gornjeg Moćevca, domaćin porodice Zujić, saopštio je Bečiću da ne može da vjeruje da u jednom od najstarijih gradskih naselja i dalje u pojedinim djelovima nema asfaltiranih ulica, a da je većina postojećih odavno propala, što mnogo otežava saobraćaj kroz naselje. Požalio se i na  učestale probleme na kanalizacionoj mreži, zbog njene dotrajalosti. 
Problem predstavlja i ulična rasvjeta koja nije instalirana u dovoljnoj mjeri i često gašenje uličnih svetiljki, pa je mrak na ulicama naselja postao svakodnevnica.  

"Takođe, ranije igralište koje se nalazilo ispred Vojne fabrike uzurpirano je istovarenim balvanima kompanije "Vektra" čime je onemogućeno njegovo korišćenje. Na tom igralištu stasale su mnoge generacije iz ovoga kraja, a svaka generacija je i lično ulagala sredstva u opremanje i unaprijeđenje igrališta, što izaziva dodatni revolt kod mještana", rekao je predsjedniku Demokrata gospodin Zujić.

Kako se dodaje, nakon cjelodnevnog obilaska pljevaljskih domaćinstava proteklih dana, upoznavanja sa građanima i njihovim problemima, i na osnovu podrške koja svakim danom sve više raste, uvjereni smo da će Demokrate biti nosioci promjena i u Pljevljima i da će Demokrate biti ljudi koji će preuzeti odgovornost za budućnost grada. 

 

Portal Analitika