Podgorica

Besplatni kompleti udžbenika za sve đake prvake u Podgorici!

Glavni grad će i ove godine dodijeliti besplatne komplete udžbenika za sve đake prvake sa teritorije Glavnog grada.
Besplatni kompleti udžbenika za sve đake prvake u Podgorici!
Portal AnalitikaIzvor

U prethodne dvije godine Glavni grad je obezbijedio besplatne komplete udžbenika za više od 5.100 prvaka. U kompletima će ove, kao i prethodne godine, biti i udžbenik i radna sveska za fakultativnu nastavu iz engleskog jezika.

Za djecu iz socijalno ugroženih porodica, obezbijeđena je i novčana pomoć za nabavku školskog pribora. Tokom 2015. i 2016. ovaj vid pomoći ostvarilo je preko 500 djece osnovnog školskog uzrasta.

Za navedene namjene Glavni grad je za tri godine izdvojio 350.000 eura i na taj način smo se potrudili da roditeljima olakšamo pripremu djece za polazak u školu.

Kompleti knjiga učenicima će biti uručeni na početku nove školske godine, čime ćemo đacima prvacima na najljepši način čestitati polazak u školu i poželjeti puno uspjeha u budućem obrazovanju. Ova aktivnost, koja je započeta u mandatu aktuelne gradske uprave i na koju smo veoma ponosni,  nastavlja se  treću godinu zaredom i nailazi na izuzetno pozitivne reakcije, kako roditelja prvaka, tako i ostalih građana Podgorice. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.