Društvo
  • Portal Analitika/
  • Društvo /
  • Bogdanović obišao cetinjske vatrogasce: Uloženi nadljudski napori da se zaštite sela Katunske nahije

Bogdanović obišao cetinjske vatrogasce: Uloženi nadljudski napori da se zaštite sela Katunske nahije

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović obišao je juče pripadnike Službe zaštite i spašavanja koji se u Katunskoj nahiji već 13. dan bore sa vatrenom stihijom.
Bogdanović obišao cetinjske vatrogasce: Uloženi nadljudski napori da se zaštite sela Katunske nahije
Portal AnalitikaIzvor

- Veliku zahvalnost dugujemo pripadnicima naše Službe zaštite i spašavanja koji, u ekstremnim uslovima, već trinaesti dan ulažu nadljudske napore da zaštite sela Katunske nahije od požara. Oni se proteklih dana u ekstremnim okolnostima bore sa velikim brojem požara, čije gašenje su otežavali visoke temperature, jak vjetar i nepristupačan teren. Pored hrabrosti i požrtvovanja naših vatrogasaca, moram pohvaliti i mještane koji nam pomažu. Zato apelujem na sve građane koji su u mogućnosti, da pomognu cetinjskim vatrogascima kako bi se požari ugasili. Nadam se da će naše ekipe uspjeti da obuzdaju vatrenu stihiju koju je, kako sam informisan od strane pripadnika Službe zaštite i spašavanja, definitivno izazvao ljudski faktor – kazao je gradonačelnik Aleksandar Bogdanović.

On je obećao da će učiniti sve da se obezbijedi donacija za nedostajuću opremu i vozila za potrebe Službe zaštite i spašavanja.

Gradonačelnik Bogdanović je tom prilikom posjetio i mještane čije su kuće i imanja ugreženi.

Požari su trenutno aktivni u Lastvi Čevskoj i Donjoj Markovini. Proteklih dana aktivni su bili požaru u Trešnjevu, gdje je izgorjela jedna kuća, Bajramovici, Čevu, Gornjoj Markovini, Krstacu, Rvašima, Ljubotinju, Očinićima, Rijeci Crnojevića, Meterizima, Gospoštini i Carevom lazu, ali su lokalizovani.

Sve ekipe cetinjskih vatrogasaca danonoćno su na terenu.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
A Adminu
19.07.2017. 16:58

Bolje štitite i sklanjate komenatre koji su kritički nastrojeni prema Bogdanoviću, nego one prema Đukanoviću, Markoviću i ostalim zvaničnicima. Čime ve to zadužio kumim ve Bogom. Objavi komentar, koji ukazuje na stramotnu činjenicu, da je tek poslije 12 dana obišao vartogasce. Pa to ste i vi u podnaslovu naveli. Normalno, objavite i ostatak, tj.čitav komentar.

4
0