Muzika

Sendi Rivera i Klaudija Kastel na After Beach Parties festivalu

Američki di-džej i producent Sendi Rivera nastupiće u petak, 21. jula na kajt-surf stanici ”D’Olcinijum” (Velika plaža, Ulcinj). Rivera je već nekoliko puta nastupao na festivalu "After beach parties" i pod pseudonimom ”Kings of Tomorrow”.
Sendi Rivera i Klaudija Kastel na After Beach Parties festivalu
Portal AnalitikaIzvor

Kao i sve ”After beach parties” početak je zakazan u poslijepodnevnim časovima, ulaz je besplatan. Rivera neće nastupiti sam, već će doći u pratnji house dame i nekadašnjeg top modela C Castel.

Sendi Rivera je svoju više nego uspješnu karijeru započeo sa samo 13 godina u latinskom dijelu Njuorka (mjesto poznatije kao Harlem). Sa produkcijom je počeo 1992. godine, a svoju prvu izdavačku etiketu formirao je 1993. godine (”BlackWiz”) i drugu 1995. (”Deep Vision Records”). Do 2000. godine uspješno se bavi DJ-ingom i produkcijom, sve do super hit singla ”Finally” koji je dostigao neslućene visine na top listama širom planete i koji su izdale mnoge izdavačke kuće na svojim kompilacijama poput ”Warner music” i ”Hed Kandi” i ”Minstry of sound”.

Ovaj singl je izdao pod pseudonimom ”Kings of Tomorrow” pod kojim i danas nerijetko nastupa i pod kojim je izdao nekoliko studijskih albuma i kompilacija. Radeći puno u studiju Rivera je napravio balans između svog alijasa i pravog imena – alijas je koristio više za radio friendly muziku, dok je kao Rivera više okrenut klupskim stvarima i nastupima.

U njegovom opusu nalaze se brojni remiski i saradnje, od kojih su najzapamćenije sa Hoze Burhosom (Jose Burgos) njegovim velikim prijateljem i saradnikom još od ranih devedesetih.

fb-post-castel

C Castel (Klaudija Kastel) je biviši top model koji je prvi poslovni ugovor sa modnim agencijama sklopila sa samo 13 godina. Njene preference vodile su je ka muzičkoj karijeri, a kontakti u modnoj industriji omogućili su joj da nastupa na najvećim nedjeljama mode i žurkama širom svijeta i da osvoji titulu Fashion TV DJ-a.

Prve klupske nastupe izvan modne scene počela je da realizuje 2003. godine, a svoj veliki debi na top listama 2010. U daljoj karijeri sarađivala je sa Xpress 2, Sendi Riverom, Rodžer Sančezom.

Ove saradnje su joj dale vjetar u leđa da nastavi da pregresivno gradi svoju karijeru kao DJ i remikser, ali nerijetko je viđena u krugovima najplaćenijih producenata. Danas je Klaudija cijenjeni DJ i često bez slobodnih datuma za nastupe tokom ljetnje i jesenje sezone.

Osmi ”After Beach Parties” u organizaciji Montenegro event agencije počeo je 15. jula i trajaće do 15. avgusta na lokacijama od Ulcinja do Herceg Novog: ”SandBox”, ”D’Olcinijum”, ”Cuba Libre”, ”Q2”, ”Tropski bar”, ”San Trope”, ”Almara”, ”Verige”, ”Aquarius” i ”Žalo”.

Sponozori festivala su Tuborg, Crnogorski Telekom, Cockta i Cedevita. Svi programi su besplatni.

Portal Analitika