Muzika

Ulaznice za osmi Bedem fest zvanično u prodaji!

Prodaja ulaznica za festival na Bedemu u Nikšiću, i ove godine je realizovana u saradnji sa kompanijom Gigstix. Ono što je novitet jeste mogućnost onlajn kupovine ulaznica kao i dostupnost ulaznica za kupovinu u Srbiji. Cijena dnevne ulaznice iznosi osam eura.
Ulaznice za osmi Bedem fest zvanično u prodaji!
Portal AnalitikaIzvor

Lokacije prodajnih mjesta u Crnoj Gori kao i više informacija o ulaznicama možete pronaći  na linku: http://gigstix.me/sve-ulaznice/11-festivali/699-bedem-fest-2017--24-26082017--niki-bedem-fortress  i u objektima Tabacco S Pressa, dok se prodajna mjesta za Srbiju nalaze na linku: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/1815-bedem-fest-2017-24-26082017-niki-bedem-fortress, u Vulkan knjižarama i u Mixer House.

Tim Bedem festa poziva ljude iz svih krajeva da dođu,  osjete i dožive čari kampa kao i sjajnu i prepoznatljivu atmosferu druženja i gostoprimstvivosti i energiju po kojoj je prepoznatljiv Bedem fest i boravak u kampu. I ove godine, obnovljena je sjajna saradnja sa porodicama Spasojević i Petrović Njegoš, zahvaljujući čijem dobročinstvu je i ove godine omogućeno kampovanje posjetilaca Bedem festa na privatnim imanjima pomenutih porodica.

Ovih dana očekuje nas i objavljivanje redizajniranog sajta festivala  www.bedemfest.me na kojem će biti mnoštvo sadržaja za sve zainteresovane posjetice da se informišu i pripreme za dolazak na festival kao i akreditovanje medija i partnera.

I ove godine Bedem fest ostaje prepoznatljiv po spajanju nespojivog i veoma interesantnom repertoaru. Tvrđava u Nikšiću ugostiće ove godine Zvonka Bogdana, Biseru Veletanlić, Dada Topića kao i bendove Punkreas, Sleeepin pilow, Love hunters, Autogeni trening, Artan Lili, Mravi, DST i mnoge druge. Posebno iznenađenje u ovogodišnjem programu jeste dolazak kultnog američkog benda Pro Pain i punk rok sastava Direktori koji nakon dugogodišnje pauze ponovo pokreću festivalsku publiku u regionu!

U sklopu julskog repertoara „Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću“ u subotu 22.jula sa početkom u 21:30 održaće se promocija osmog Bedem festa na maloj sceni ljetnje pozornice na gradskoj tvrđavi. Ulaz je slobodan. Posjetioci će moći da uživaju u notama maestra Saše Šundića, kao i Dina Kapetanovića i Petra Šundića.

Oficijelna banka i zlatni sponzor festivala je CKB banka, dok su partneri festivala i ove godine Ministarstvo turizma i održivog  razvoja, Nacionalna Turistička Organizacija, Ambasada Republike Grčke u Crnoj Gori,  kompanija Adriatic Properties, Pivara Trebjesa, Opština Nikšić, Ministarstvo kulture, Fondacija „Petrović Njegoš“, M : tel, Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Ministarstvo finansija, Ministarstvo odbrane, Elektroprivreda Crne Gore i mnogi drugi.

 

Portal Analitika